Melisa želi seks sa Požgajem!

Autor: A. Đ.

Zabava

30.01.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" bivši političar Aleksandar Požgaj važi za jednog od najlepših muškaraca u vili. Požgaj je pobrao simpatije kod većine žene i između njih se javila ljubomora.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Aleksandar Požgaj

Naime, Požgaj je priznao da mu je simpatična Melisa Mea Bond i da mu ne smeta što je izjavila da bi želela da bude intimna sa njim. Aleksandru Marjanović je to razbesnelo jer je do juče njoj poklanjao pažnju, grlio je i ljubio.

Požgaj: Mea ima pravo da želi da budemo intimni

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Mea Bond

- Smeta mi što je Aleksandru simpatična Meina izjava da bi volela da ima seks sa njim. Ljubomorna sam, on se meni sviđa i želela sam da budem sa njim. Nije me bilo briga što će me svi osuditi jer je oženjen muškarac, bila sam spremna da se borim za njega. Pogrešno sam ga procenila, mislila sam da je drugačiji od ostalih muškaraca, a u stvari je isti kao i svi. Požgaj ne može da bude veran samo jednoj devojci, čim mu neka da malo povoda, on odmah ode kod nje - rekla je razočarana Aleksandra, dok bivši političar tvrdi da nema razloga za ljubomoru.

Aleksandra: Ljubomorna sam, ja hoću da Požgaj bude moj

- Ne vidim povod za tvoju ljubomoru. Mi nismo zajedno, ja mogu da provodim vreme i da se družim sa kim ja hoću. Mea je slobodna devojka i ima pravo da želi da bude intimna sa mnom - rekao je Požgaj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading