Blagi užas: Voditeljka okrivila žrtvu za nasilje u Parovima!

Autor:

Zabava

27.01.2019

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašni snimci koji su se nedavno pojavili u javnosti u kojima se vidi kako Milutin Radosavljević Mili brutalno tuče svoju devojku Marijanu Marković nisu imali nikakvog efekta na produkciju televizije "Happy". Čelnici ove televizije nisu izbacili Milija iz "Parova", već su oragnizovali suđenje.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Jezive scene zlostavljanja... Mili i Marijana

Ovo suđenje, više je proteklo u maniru šale na račun žrtve, ali i opravdanja nasilnika što od strane učesnika, ali na opšte iznenađenje, i od strane voditeljke. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Voditeljka izrekla strašne reči... Anđela Lakićević

Posebno skandalozna je izjava voditeljke Anđele Lakićević, koje je opravdala nasilje, ne samo nad Markovićevom nego nad svim ženama.

- Žene možda navode na to da dobiju batine od muškaraca - rekla je Lakićevićeva tokom razgovora sa Ilijanom Vagić, koje je takođe ranije trpela nasilje od svog dečka.

RepublikaFoto: Prntscrin
I političar užasnuo izjavama... Aleksandar Požgaj i Milutin Radosavljević

Osim Anđele, nasilje nad Marijanom opravdao je i Aleksandar Požgaj. Bivši političar je rekao da se radi o klasičnom izlivu emocija, a kada mu je pušten snimak na kojem Milutin udara Markovićevu, nastavio je da brani nasilnika.

- Mili nije preterao. Vidi se da je udario samog sebe po licu, bio je revoltiran Marijaninim ponašanjem - tvrdio je Požgaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading