ŠOK! Dina čeka Bakijevo dete? Stiže prinova u porodicu Đogani!

Autor:

Zabava

07.01.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako je oženjeni Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, ušao u vilu "Parova" sumnja se da je svoju suprugu prevario sa Dinom Galorini, a ona je sada rekla nešto zbog čega svi misle da je u drugom stanju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dina i Baki...

Naime, atraktivna takmičarka već dva dana vodi bitku sa Nikolom Lakićem i njegom trudnom devojkom, Aleksandrom Tasić-Cokom. Dina ne može da trpi Cokino ponašanje.

- Ne mogu više da trpim što se Coki apsolutno sve toleriše jer je u drugom stanju. Možda sam i ja trudna, pa hajde i meni da povlađujete - rekla je Galorinijeva.

Kako su mnogi odmah povezali da je Baki otac Dininog deteta, pitali su je da li su već odabrali imena, a takmičarka je na iznenađenje mnogih imala spreman odgovor.

- Ako bude devojčica zvaće se Lena, a dečak, Željko, jer je željeno dete. Tako smo Baki i ja odlučili - rekla je.

Inače, sin Miljane Kulić koja je zatrdunela u "Parovima" sa Ivanom Marinkovićem takođe nosi ime Željko. Mnogi se pitaju da li je to slučajnost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading