(VIDEO) Ovo su najbrutalnije tuče u rijaliti programima koje su obeležile 2018. godinu!

Autor:

Zabava

01.01.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti programi, osim neobičnog prepltanja životnih situacija, ponekada pokažu i onu ružniju stranu ličnosti učesnika, koji agresijom rešavaju problem unutar ovog prostora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Skandalozna tuča u rijalitiju...

Ponekad, rijaliti učesnici nasiljem žele da skrenu pažnju na sebe kako bi stekli što veću popularnost budući da je opšte poznato da što ih više kamere snime, biće poznatiji.

Ovo smatraju načinom. A fizički obračuni u rijalitijima koji su obeležili 2018. godinu svakako su sledeći:

Vladimir Tomović fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sve se završilo loše... Vladimir Tomović i Aleksandra Subotić

Prava drama odigrala se u "Zadruzi 2" kada je svađa koja se odigrala prerasla u žestok fizički obračun između Aleksandre Subotić i Vladimira Tomovića. Oni su se verbalno sukobili, i pre nego što je obezbeđenje stiglo da odreaguje Vladimir je udario Aleksandru pesnicom u glavu. Zadrugari su počeli da vrište, usledila je prava drama, a obezbeđenje je Tomovića odvelo u zatvor, a potom je i diskfalifikovan.

Krunićeva iz sve snage udarila šamar Nadeždi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Odvalila joj šamarčinu... Jelena Krunić i Nadežda Biljić

Jelena Krunić i Nadežda Biljić žestoko su se sukobile zbog namirnica! Nakon kupovine, Jelena nije bila zadovoljna stvarima koje je ugledala u svojoj kesi, pre svega jer nije našla musli koji je tražila, pa je odmah otišla kod Nadežde koja je sa još četiri zadrugara išla u kupovinu, kako bi čula zašto nije dobila ono što je tražila. Posle toga je nastala svađa u koju je bio umešan i Lepi Mića.

Nemanja udario Brendona u glavu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja udario Brendona...

Nemanja Tošić je iz čista mira šakom udario Brendona u glavu, a obezbeđenje ga je izvelo napolje.  Naime, on je prišao Brendonu koji je ležao u krevetu i zapretio mu da će ga udariti. Radonić mu je govorio da ga ostavi na miru i sve je izgledalo bezazleno dok u jednom momentu Nemanja nije zamahnuo i pesnicom udario Brendona. Tošić je potom diskfalifikovan.

Miki ošamario Milana Miloševića

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miki udario Milana...

Ni prva sezona rijalitija “Zadruga” nije prošla bez incidenata, a tome je doprineo Miki Đuričić koji je udario je cimera Milana Miloševića. Tačnije, u jednom momentu tokom razgovora mu je lupio šamar. Svađa je počela kada je Miki zamerio Milanu da se previše šali na njegov i Nadeždin račun. Miki ga je upozorio da on i Bora Santana nemaju prava da se šale na račun njegove devojke i njega, a Milošević mu je uzvratio da je on to isto radio sa svima ostalima. Miki se u tom trenutku iznervirao, pa je na Miloševića fizički nasrnuo.

Skočila i ščepala je za vrat: Krunićka krenula da bije Marijanu i to sve zbog njih! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Krunićeva van sebe...

U "Zadruzi 2" je nastao haos kada se spomenula informacije da je Marijana Zonjić sa Oljom Bajrami proveravala šta radi Mina sa Ervinom kako bi preneli Zerini Hećo. U tu priču su se umešale Jelena Krunić i Luna Đogani. Lepi Mića je bio odlučan da se stvar razreši, pa je zvao Olju Bajrami da potvrdi reči Marijane Zonjić.

Međutim, rasprava je otišla u neplaniranom smeru. Naime, Jelena Krunić je sve to slušala, i odjednom je Marijanu uhvatila za vrat, ali je obezbeđenje reagovalo brzo tako da to fizičkog obračuna nije došlo.

 

Miki nasrnuo na Lepog Miću i udarao ga pesnicama u glavu 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miki izgubio kompas...

Scena u kojoj je Miki Đuričić počeo da udara Lepog Miću u glavu iznenadio je mnoge u prvoj sezoni rijalitija “Zadruga”.

Prvi je skočio Sloba da ih razdvoji, a onda je uletelo i obezbeđenje. Međutim, nisu mogli da odvuku pomahnitalog Mikija. Frka se potom nastavila u dvorištu, a živce je izgubio i Bane koji je hteo da se fizički obračuna sa Saškom.

Bane i Bora se potukli zbog žene: Obezbeđenje ih jedva razdvojilo!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Potukli se zbog žene...

U rijalitiju "Zadruga" došlo je do podele nedeljnog honorara i odvajanja novca za namirnice, zbog čega je, kao i uvek, nastao haos. Zerina Hećo došla je do Bore Santane i počela da se raspravlja sa njim oko novca. U tom trenutku ušao je njen dečko Bane Čolak jer je čuo njen glas, a kada mu je rekla zbog čega se svađaju Bane nije reagovao. Rekao joj je da se smiri i seo pored Bore. Ali Zerina nije prestajala da gunđa. Bora je zatim počeo da im preti, što je Beneta žestoko izrevoltiralo, te je nasrnuo na Boru. Obezbeđenje je momentalno uletelo, ali i drugi takmičari i razdvojili su ih.

Miljana flašom udarila Golubovićku u glavu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Gađala je flašom... Jelena Golubović i Miljana Kulić

Tokom "Igre istine" kada su zadrugari otkrivali svoje najmračnije tajne, Jelena Golubović i Miljana Kulić su se žestoko posvađale. Naime, Marija Kulić je uletela u Belu kući i počela da psuje Jelenu, a izrevoltirana MIljana uzela je flašu s vodom i gađala zadrugarku pogodivši je pravo u glavu. Jelena se od siline udarca srušila, a potom je obezbeđenje uletelo i sprečilo Miljanu da ponovo gađa zadrugarku. 

Milija unakazio Luka tokom krvave tuče u Parovima! 

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Pretučen... Milutin Radosavljević Mili

Milutin Radosavljević Mili i Luka Budimir žestoko su se potukli u Parovima. Ovom prilikom Mili je dobio batine od Luke nakon što ga je izazvao. Isprovocirani Luka ga je prvi pesnicom iz sve snage udario u glavu. Mili je konstantno provocirao Luku koji mu je i te kako uzvratio, a nakon tuče produkcija je odlučila da Budimira izbaci iz vile. Radosavljević se posle incidenta prvi put pojavio u javnosti i šokirao unakaženim izgledom.

Ivan Marinković pretučen pred kamerama, jezivi urlici odzvanjali kućom!

Foto: printscreen/TV Happy
Ukućani razvaljuju vrata, pošto je Benjamin nekontrolisano tukao Ivana...

Sukob Ivana Marinkovića i Benjamina Spahovića eskalirao je tučom u kojoj je Ivan izvukao deblji kraj! Marinković je urlikao od bolova dok ga je Spahović udarao, a s obzirom na to da su vrata bila zaključana četvorica ukućana ista su razvalili kako bi Ivana izvukli i spasili od Benjaminovih batina Ukućani su se hvatali za glavu dok je Ivan kukao na sav glas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lazar

02.01.2019 11:20

Mnogo nasilja bez kaznjavanja. I niko povredjen. Čak ni jedan nos nije razbijen.