Linda ćerku spasla od muža-nasilnika!

Autor:

Zabava

18.12.2018

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre samo dva meseca baka Branka Pavlović, poznatija kao Linda, doživela je veliku popularnost kada je pogrešno izgovorila ime velikog supermarketa koji je tada došao u Srbiju. Linda je potom posle 30 godina iz Pečenjevca nadomak Leskovca došla u Beograd i to kako bi učestvovala u "Parovima", a sada u tom rijalitiju važi za jednog od najpozitivnijih takmičara.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Linda

Međutim, kako Rijaliti saznaje, iza Lindinog osmeha krije se teška sudbina. Naime, ovoj poznatoj Pečenjevčanki je pre tri godine iznenada preminuo muž Mile, a prošle godine je jedva spasla ćerku Mariju od supruga-nasilnika. Ipak, njenu najveću brigu predstavlja činjenica što njen sin Bojan (39) još uvek nije oženjen.

Lindu izjeda što je njen sin Bojan (39) ostao neženja

- Linda je vredna žena i sama brine o kući i deci, koja su iznenada ostala bez oca. Njen muž Mile je pre tri godine iznenada doživeo šlog na železničkoj stanici u Pečenjevcu. Lindu je ova vest sačekala dok je obrađivala zemlju, pa je u radnoj odeći potrčala do stanice, ali kada je stigla, već je bilo kasno. Mile je izdahnuo, a Branka je bezuspešno pokušavala da ga oživi drmajući ga. Njen život se tada promenio iz korena jer je čitav poljoprivredni posao od kojeg se Pavlovići izdržavaju pao na nju, a onda su je sačekale i druge nedaće - počinje priču jedna od Lindinih komšinica koja je želela da ostane anonimna i otkriva da je Branka prošle godine udala ćerku Mariju (28) u selo Rakovac, kod Bujanovca, ali da je njena naslednica bila primorana da se razvede posle samo tri meseca braka.

- Branka je udala ćerku Mariju u selo Rakovac. Bila je srećna jer joj se činilo da će zet njenu mezimicu držati kao malo vode na dlanu, međutim, ispostavilo se da je Marija odmah po preseljenju u muževljevu kuću doživela torturu. Suprug je počeo da je izrabljuje i ona je u polju radila od ujutru do uveče. Kada bi se pobunila, on ju je tukao. Iako je prvih mesec dana trpela zlostavljanje, Marija je odlučila da sve ispriča Branki. Čim je čula da joj je ćerka maltretirana, Linda je otišla u Rakovac i nasrnula na zeta. Nakon svađe Branka je vratila ćerku u Pečenjevce. Marija se ubrzo razvela i sada živi zajedno sa Lindom i bratom Bojanom u porodičnom domu - uverava komšinica i tvrdi da je Lindina neostvarena želja da joj se sin oženi i produži lozu Pavlovića.

- Brankin pokojni muž Mile je tokom života stalno ponavljao da želi da mu snajka rodi barem tri unuka. Ipak, on nije doživeo da mu se sin oženi, a kako stoje stvari, Bojan, kojeg u selu zovu Mamba, nikada se neće skrasiti. Niko ga nije video nijednom da je u društvu neke devojke, a ima 39 godina. To izjeda Lindu i sin je njena najveća briga - zaključila je komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading