Šešelja Gocin bivši pokrao u "Parovima"!

Autor:

Zabava

10.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj je kao i svakog vikenda bio voditelj u rijalitiju "Parovi", međutim, nije mogao ni da pretpostavi da će upravo u toku vođenja programa biti pokraden.

RepublikaFoto: printscreen/Happy.tv
Šešelj u ulozi voditelja u rijalitiju "Parovi 7"...

Naime, dok je Šešelj diskutovao na razne teme sa učesnicima ovog rijalitija, sa leđa mu je prišao Ivan Marinković, koji je polako izvukao moblini telefon iz njegovog džepa.

Marinković je nakon krađe stavio Šešeljev telefon u svoj džep i nastavio da sedi za stolom sa liderom radikala i ostalim učesnicima rijalitija. Međutim, posle pola sata Ivan je iskoristio priliku dok se Milutin Radosavljević Mili svađao sa gostima iz studija i napustio dnevnu sobu, a tada se bacio na posao kako bi istražio Šešeljev telefon.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Ivan Marinković...

Ivan je čitao Šešeljeve poruke i gledao fotografije, a onda se vratio za sto i nastavio da sedi sa političarem i ostalim takmičarima kao da se ništa nije dogodilo. Međutim, kada je lider radikala trebalo da napusti vilu "Parova", Ivan je odlučio da otkrije da je opljačkao Šešelja.

Šešelj: Nemam reči! Ovako nešto nikada nisam doživeo

- Ja sam ti uzeo telefon iz džepa odmah kada si ušao u vilu. Lagano, sa dva prsta sam izvukao. Nisam ga otključavao, ali imao si propušten poziv od Aleksandra. Izvini, hteo sam malo da se našalim, nemoj da se ljutiš - rekao je Marinković, držeći političarev telefon u ruci. Kada je čuo šta mu Marinković govori, Šešelj se šokirao.

RepublikaFoto: prntscrin happy
Marinković...

- Nemam reči! Ovako nešto nikada nisam doživeo. Svaka ti čast, pravi si šaner. Ipak, moram da proverim da mi nisi nešto čačkao po telefonu - rekao je Šešelj, koji je kucao šifru kako bi otključao telefon. Međutim, Ivan ga je opet šokirao.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi
Ivan...

- Video sam koja je šifra u pitanju! 333444, ta je - rekao je Marinković, a Šešelj nije mogao da veruje da je Ivan uspeo za kratko vreme da otkrije i njegov tajni kod za pristup mobilnom telefonu.

Podsećamo, Ivan je pre pola godine priznao uživo u programu da je pre nekoliko godina u jednoj prodavnici krao namirnice, zbog čega je uslovno kažnjen.

- Ukrao sam robu u vrednosti od 100 evra! Međutim, nisam krao smrdljivi sir, kako se pričalo, već buđolu! To je veoma skupa salama. Prepoznali su me i uhvatili. Dobio sam uslovnu kaznu. To je cela istina - rekao je tada Marinković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading