Igor poručio Ljubici: Moj veliki penis moraš da zaslužiš!

Autor: D. L.

Zabava

02.12.2018

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Igor Vujičić šokirao je svojim ulaskom takmičare u zemunskoj vili, a Ljubici Stankov je rekao da ona mora da zasluži njego veliki penis i da spava sa njim!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Igor Vujičić

Naime, on je izjavama šokirao svoje cimere nakon što ga je Nikola Jovanović Conja uvukao u svoj konflikt sa Ljubicom Stankov i predložio mu da spava sa kontroverznom plavušom.

Igor: Što se žena tiče, konačno je ušao neko ko im je doneo kvalitet

- Conjo, tebi hvala na predlogu, ali ne ide to kod mene tek tako. Ljubica mora da zasluži moj veliki penis! Ja imam mnogo dobar ku*ac i ne može njim da barata svaka žena - izjavio je Igor bez dlake na jeziku i šokirao cimere. Ljubica je nakon njegovih reči ostala šokirana, pa mu je uzvratila.

- Neka hvala. Ne treba meni da to o čemu ti pričaš. Conja te namerno okreće protiv mene jer me ne podnosi, ali ne padam ja na takve provokacije. Ni ne slušam ga više dok priča - rekla je Ljubica.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ljubica Stankov

Igor uneo je pravu pometnju u velelepnoj vili, a zauzetim muškarcima je u isto vreme zadao muke zbog toga što se svideo većini devojaka.

- Uneo sam veliku pometnju, a što se tiče žena, konačno je ušao neko ko im je doneo kvalitet. Dobili su nekog na koga su se izložile. Drago mi je što sam drugačiji od svih. Ovde muškarci mole žene za nešto i one ih odbiju. Nisam umišljen, samo sam realan. Upao sam u vilu i 10 žena je počelo da me gleda i vrišti za mnom, ja sam sa četiri žene bio u krevetu, a nisam uradio ništa. Jednostavno, kada čovek ima moć, onda nije željan ničega - rekao je Vujičić u tajnoj sobi po ulasku u rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading