Žurka na nivou: Poznati denser proslavio 47. rođendan!

Autor:

Zabava

28.11.2018

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baki B3, nakon kratke posete supruzi i novorođenom sinu, vratio se u vilu "Parova", gde danas proslavlja rođendan. Sve najlepše prvo mu je poželela Dina, koja nije mogla da pronađe reči da objasni koliko joj je drago što je Baki ponovo tu.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Dina Galorini...

- Drago nam je što si se vratio, uneo si nam pozitivnu energiju. Želim ti sve najbolje za rođendan od sveg srca - rekla mu je ona, a on se zahvalio pa svima poželeo dobru zabavu.

Najveće i najlepše iznenađenje svakako je bio dolazak ćerke Anđele u vilu.

RepublikaFoto: Printskrin
Baki se grli sa ćerkom Anđelom...

Denser je jedva zadržao suze. Takođe, svojim prisustvom slavlje je ulepšao i muzički menadžer Ivan, koji zbog posla često nije u zemlji, te je Bakija obradovalo što je došao zbog njega.

- On je više na putu nego kod kuće. Upravo to je razlog zbog čega smo retko u prilici da se viđamo. Veoma ste me pozitivno iznenadili - prokomentarisao je.

Inače, produkcija se potrudila da ne izostavi nijedan detalj. Za densera, puštali su se hitovi iz devedesetih koje on izvodi, a uz koje je igrala cela vila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading