Mili se krstio zbog Marijane: Sledi venčanje!

Autor:

Zabava

26.11.2018

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijaliti programa "Parovi" Milutin Radosavljević Mili danas se krstio u Bogorodičinoj crkvi u Zemunu, gde mu je kuma bila velika vernica Vesna Vukelić Vendi, te je rijaliti učesnik sada u potpunosti spreman da organizuje mrsnu pravoslavnu savadbu i oženi izabranicu Marijanu Marković!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Milutin Radosavljević Mili i Marijana Marković

Kako su danas gosti u vili Marijana Marković i Rakac, Mili i njegova devojka ističu da ih sada ništa ne sprečava da se venčaju u crkvi:

- Ja sam i dalje uzbuđen. To je stvarno neki poseban osećaj, meni nepoznat do danas.

- Marijanina želja je bila da se krstim jer sada možemo da se venčamo u crkvi. Dogovorili smo se da će nas venčati isti sveštenik u crkvi u kojoj sam kršten. To je naša zajednička želja. Datum nećemo otkrivati, ali se svadba sprema uveliko, reći ću vam samo da će veriba biti organizovana u vili - rekao je Mili.

Na krštenju su bili Rakac i Milijeva devojka, Marjana Marković, a ovaj dvojac gostovao je u emisiji "Jutarnja kafica".

Marjana ne može da sakrije sreću jer kako navodi, Milija i nju više ništa ne sprečava da se venčaju u crkvi.

Buduća žena Milutina Radosavljevića, prisetila se i dana kada ga je upoznala:

- Meni se on dopao na prvi pogled kada je gostovao u jednoj od emisija. Ja sam tada već bila u vili, a on je ušao par dana posle mene.Sećam se da je doneo bombonjere Zorici i Nini, a ja sam tada bila ljubomorna jer meni nije doneo iako je prokomentarisao da sam najlepša devojka.

- Devojke uvek zamišljaju tog pravog muškarca, kako će izgledati, čime će se baviti. Uglavnom dobijemo onakvog kakvog nismo očekivale, a ja pored sebe imam muškarca kakvog sam želela - rekla je Marjana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading