MIRELA POBEGLA IZ SRBIJE: Mili me je unakazio!

Zabava

29.07.2017

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Parova" Milutin Radosavljević Mili brutalno je tukao svoju rijaliti-devojku Mirelu Lapanović, koja je ostavila decu u Sloveniji da bi s Milijem započela zajednički život u Beogradu. Ona je jedva izvukla živu glavu i uz pomoć prijatelja juče uspela da se izbavi iz iznajmljenog stana u centru Beograda, gde ju je Mili danima držao zaključanu i maltretirao, a zatim je sve prijavila policiji i napustila Srbiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Mirela tvrdi da ju je Milutin tukao, silovao i ponižavao, držeći je zaključanu u iznajmljenom stanu

POBEGLA MONSTRUMU

Radosavljević je priveden na saslušanje, a kako ga je Lapanovićeva optužila za silovanje, kao i fizičko i psihičko zlostavljanje, policija mu je zabranila da joj prilazi i kontaktira s njom.

U ekskluzivnoj ispovesti za Srpski telegraf Mirela kroz suze otkriva sve jezive detalje Milijeve torture.

- Samo neka sam živa, samo neka sam uspela da pobegnem tom monstrumu! Ono što sam ja preživela sa Milijem ne želim ni najgorem dušmaninu! Tukao me je, silovao, psihički i fizički maltretirao, ponižavao, vređao, ali sada je sve u rukama policije. Sve ovo što pričam i iznosim znaju odlično i njegovi najbliži, a posebno njegov otac Rakac, za kojeg nemam ružnu reč da kažem jer ga je on lično upozoravao da mora da se obuzda, da me ostavi na miru - plače i priča Mirela, te uzdišući nastavlja:

- U Beograd sam se vratila 16. jula, a već sutradan me je prebio na pravdi boga, ni krivu ni dužnu. Udarao me je po glavi, po lobanji, čupao me za kosu i to sve je počeo u toaletu splava "Brod Sava" jer sam ja na fotografiji koju smo tada napravili tagovala jednog od muškaraca koji su prisustvovali. Izvukao me je iz toaleta napolje i nastavio da me tuče. Ujutru sam sa hematomima i neviđenim bolovima otišla u frizerski salon u blizini zgrade u kojoj smo iznajmili stan. Žene u salonu su me tada molile da odem u policiju i prijavim ga, ali ja glupača nisam otišla. Da sam ih poslušala, ne bih kasnije preživela sve što sam preživljavala. Posle, kada je video da sam prešla preko toga, nastavio je da me ponižava, da mi preti, da me uhodi, da me vređa, tuče i, povrh svega, uspeo je da mi sakrije pasoš i da mi oduzme mobilni telefon. Pretio mi je da će me zapaliti benzinom ukoliko progovorim o tome. Iskreno, ja sam bila skovala plan da obelodanim sve tokom našeg poslednjeg gostovanja na TV Hepi, kada sam vlažnom maramicom htela da skinem šminku s lica i pokažem ljudima ko je Milutin i šta mi je napravio, ali me u tome omela svađa sa Vesnom Rivas.

TRPELA ZBOG PASOŠA

- Zaključavao me je u stan po nekoliko sati, oduzimao mi mobilni da ne bih stupila u kontakt s decom, govorio mi da sam kurva, terao me da se smejem i glumim, a ako se pitate što sam sve trpela nekoliko dana posle brutalnog prebijanja, evo, i to ću vam reći. Igrala sam njegovu igru, bila poslušna dok mi ne vrati dokumenta, nisam smela da ga prijavim jer ja mojoj deci trebam živa, morala sam da istrpim. Terao me je na seks posle toga kada me istuče, a sve se to može podrazumevati kao silovanje. Uostalom, time će se policija baviti - jecajući završava rijaliti-zvezda iz Slovenije.

Iako se telefonski uključio u emisiju "Upoznajte parove" i potvrdio da ga je policija privodila na razgovor, kada smo ga mi pozvali, Mili je sve negirao.

- Ove je sve Mirelin marketing, smešta mi - kratko je poručio Milutin Radosavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading