Komšije suzama i cvećem ispraćaju Milenu: Bila je divna i mnogo je patila za Gagom!

Autor: Novosti

Zabava

15.10.2018

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diva srpskog glumišta Milena Dravić preminula je preksinoć posle duge i teške bolesti u Kliničkom centru Bežanijska kosa, a osim prijatelja, kolega, članova familije od slavne umetnice opraštaju se i njene komšije. Susedi legendarne glumice u Ulici Ivana Đaje 3 na Vračaru, gde je živela, teško su podnele vest o njenom odlasku.

RepublikaFoto: youtube.com/pulafilmfestival
I komšije su je obožavale... Milena Dravić

Mnogi su u nedelju ćutke zastajali pored ulaza kako bi ostavili buket cveća, dok bi pojedini sa suzom u očima izustili da je napokon pored svog Gage.

Odavno je poznajem i mogu samo da kažem da, osim toga što je bila velika glumica, bila je i veliki čovek - kaže njen komšija iz ulaza Mitar Mirić. - Ovo je veliki gubitak za umetnost, ali i za nas. Gaga i ona su imali divan brak, a ona je mnogo patila nakon njegove smrti.

I Radmila Marković ne može da se pomiri sa time da Milene više nema.

- Eto, Gago, sada će ti doći Milena - govorila je Radmila dok je ispred zgrade palila sveću. - Bila sam sa njima mnogo puta na ručku. Ja sam familija Zorana Radmilovića, tako da sve znam, Gagine lepe dane, boemske, Milenu, a nju doživljam kao člana porodice. Smatram da je ona posle Gagine smrti mnogo patila, ali sam mislila da će nam se vratiti sa nekom novom velikom ulogom, ali nažalost, nije.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Biotloneta
Mnogo je patila nakon smrti supruga.. Milena Dravić i Dragan Nikolić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading