Najbolja serija "Senke nad Balkanom"!

Autor:

Zabava

10.10.2018

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaća serija koja je osvojila srca publike, "Senke nad balkanom" Dragana Bjelogrlića, osvojila je i sedam nagrada Zlatna antena od 12 kategotija na Festivalu domaćih igranih serija (FEDISU).

RepublikaFoto: Promo foto
"Senke" ubedljivo najbolja serija!

Serija je osvojila nagradu Zlatna arena za  najbolju i najgledaniju seriju, najbolju režiju, kostim, fotografiju i muziku, a glumca Milica Gojković dobila je nagradu za najbolju žensku epizodnu ulogu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Milica Gojković osvojila nagradu za najbolju epizodnu ulogu u "Senkama nad Balkanom"

Za najbolju mušku rolu i to u seriji "Ubice mog oca" nagrađen je mladi glumac Marko Janketić, a ova nagrada od ove godine nosi ime po čuvenom glumcu Ljubiši Samardžiću.

Anita Mančić osvojila je nagradu za najbolju žensku ulogu u seriji "Psi laju, vetar nosi", za koju je nagrađen i montažer Stevan Marić.

Milan Marić je nagrađen za najbolju mušku ulogu u seriji "Nemanjići", u kojoj mu je poverena uloga Vukana, dok je Nataša Drakulić osvojila nagradu za scenario serije "Ubice mog oca".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milan Marić nagrađen za ulogu Vukana u "Nemanjićima"

Jana Milić i Zoran Pajić su proglašeni  za najpopularniji glumački par u ovoj sezoni, dok je nagradu za najbolju seriju iz regiona ponela serija "Konak kod Hilmije".

Glumici Miri Banjac dodeljena je "Zlatna antena" za svekupan doprinos domaćoj TV produkciji.

RepublikaFoto: Tanjug
Miri Banjac nagrada za sveukupan doprinos domaćoj kinematografiji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading