PREMIJERA JUŽNOG VETRA: Ulaznice u prodaji!

Autor:

Zabava

28.09.2018

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulaznice za svečanu premijeru filma "Južni vetar", koja se zakazana za 23. oktobar u Sava centru, od danas su u prodaji na blagajni Sava centra i svim prodajnim mestima "Eventima".

RepublikaFoto: Promo foto
Scena iz filma "Južni vetar"

Film je sa velikim uspehom prikazan na više domaćih festivala, gde je osvojio nagrade, ali i simpatije publike.

Reditelj Miloš Avramović, koji je ujedno i scenarista sa Petrom Mihajlovićem, pred publiku donosi uzbudljiv akcioni triler sa pričom o kriminalcu koga jedan pogrešan potez uvlači u krvavu intrigu zbog koje može da da izgubi sve.

Priča koja prikazuje Beograd, sagledan kroz prizmu loših momaka sa gradskog asfalta, inspirisana je, prema rečima autora, autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje.

U glavnim ulogama "opasnih" momaka našli su se: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, a tu su i Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jasna Ðuričić, kao i gosti iz Bugarske Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.

Nakon beogradske premijere, uslediće svečane premijere u Novom Sadu 25. oktobra, Kraljevu i Kragujevcu 26. oktobra, Požarevcu 27. oktobra, Lazarevcu i Obrenovcu 28. oktobra, Čačku 29. oktobra, Banjaluci 1. novembra, Valjevu 5. novembra, Vršcu 6. novembra, a planira su i premijere u Skoplju, Podgorici, kao i u dijaspori.

Film će od 24. oktobra biti na redovnom bioskopskom repertoaru svih bioskopa širom zemlje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading