NENAD JEZDIĆ: Mija Aleksić je moja najveća inspiracija!

Autor:

Zabava

27.09.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatom glumcu Nenadu Jezdiću uručena je nagrada "Mija Aleksić- biti glumac" u Gornjem Milanovcu.

RepublikaFoto: Promo foto

 

Nagrada je dodeljena kao priznanje za izuzetan dopinos umetnosti glume, u okviru manifestacije "Dani Mije Aleksića", a Jezdić je primajući nagradu rekao da je Mija Aleksić bio njegova najveća glumačka inspiracija.

-Ovo je vetar u leđa i inspiracija da se zaodenem Mijinim likom, Mijinim delom i Mijinom veličinom- rekao je popularni glumac.

Mija Aleksić rođen je 26. septembra 1923. u selu Gornja Crnuća. Slavnom karijerom zadužio je zavičaj, a Opština Gornji Milanovac i Kulturni centar manifestacijom "Dani Mije Aleksića" nastoje da se oduže i ujedno da na buduće generacije prenesu taj neverovatni životni i glumački duh.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zadužio svoj rodni grad...Mija Aleksić

Manifestacije "Dani Mije Aleksića" počela je izložbom fotografija u Kulturnom centu u Gornjem Milanovcu i predstavom "Sirano" Narodnog pozorišta u Beogradu, koju je na scenu postavio reditelj Ivan Vuković.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading