DOŠLO: IKA ME JOŠ NIJE ZARAZIO DISCIPLINOM

Autor:

Zabava

25.09.2018

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogodovštine omiljenih kadeta i njihovih starešina u seriji "Vojna akademija" nastavljaju se od 29. septembra na javnom servisu. Ekipa je završila snimanja i sada su nestrpljivi da saznaju kako će publika reagovati na nove likove, ali i činjenicu da nekih starih mezimaca neće biti... bar za neko vreme.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Uozbiljio se: Slaven Došlo

Slaven Došlo ne krije da je igrajući Iku u novom nastavku doživeo ostvarenje dečačkih snova.
- Vozio sam tenk, pucao, bacao bombe, baš sam se sjajno zabavljao... - ushićeno prepričava Došlo, ali kaže i da je uz Iku i on odrastao.

STROGOĆA SLUŽBE

- Nije Ika bio naročito problematičan, ali eto tako, malo ima problem sa autoritetima i karakterom. Ne sluša slepo, već svako naređenje preispituje. Čini mi se da u novoj sezoni sazreva, shvata kako neke stvari funkcionišu što zbog profesionalnih izazova pred kojima će se naći, tako i na ličnom i emotivnom planu. I ja sam sa njim postao drugačiji, zreliji. Nisam siguran da je to zbog lika, ali valjda kao i on, i ja ulazim u godine kada je prirodno da počneš drugačije da posmatraš život, da preuzmeš odgovornost - kaže mladi glumac, ali kroz smeh priznaje da "disciplina nije zarazna" i da nije baš sa Ike prešla na Slavena.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Major Kašanin pravi od kadeta dobre ljude: Nebojša Milovanović

Njegov kolega Nebojša Milovanović ponovo je odenuo uniformu majora Dragana Kašanina i kaže da je još pre snimanja prve sezone imao neku dozu vojničke discipline i da je reditelj Zečević baš to i prepoznao.
- Imam iza sebe iskustvo vojske, znam dobro tu nijansu i meru ljudske topline i strogoće službe. Biće sa majorom iznenađenja, ali će nastaviti da služi svojim kadetima, da rešava njihove probleme, ali i da od njih pravi dobre ljude i vojnike - najavljuje Milovanović i dodaje da sjaj i glamur obe profesije, i glumačke i vojničke, vide samo ljudi spolja...


NAFRAKANA GLOGINJA

Jedan od novih likova u seriji poveren je i pozorišnoj glumici Mariji Gašić, koja u strog vojni sistem ulazi sa napadnom šminkom i frizurom, dugim noktima i na platformama. Njen lik Gloginja je nova Burazerova (Jelica Sretenović) pomoćnica u kuhinji. Već u prvoj epizodi posolila je koh i kafu, a Burazer je zbog nje probdela noć, dok je ova bajala i prizivala onostrane sile...

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Mariji Gašić pripao je neobičan lik kuvarice Gloginje

- Gloginja je beskrajno komična, ali sam na početku imala tremu i strah zbog kamere jer poslednjih 15 godina radim u pozorištu. Jelica i Zečević su mi bili najbliži i pomagali mi, pa sam brzo uhvatila tempo glume pred kamerama. Gloginja je jako nespecifična osoba za bilo koje radno mesto, a kamoli za Vojsku. U početku njih dve prolaze kroz dramu i sukobe, ali s vremenom se rađa ljubav i poverenje - nagoveštava Marija Gašić.


 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading