SOLIDARNOST Biblioteke na usluzi članovima NBS

Autor:

Zabava

31.08.2018

17:15 >> 17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri ustanove kulture prihvatile su inicijativu Ministarstva kulture i informisanja da članovi Narodne biblioteke Srbije (NBS) mogu koristiti njihove usluge dok nacionalna ustanova ne počne sa radom.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Uz važeću kartu i bez naknade, članovi NBS mogu koristiti čitaocine i fondove tri ustanove u Beogradu

Uz važeću člansku kartu i bez naknade, članovi Narodne biblioteke Srbije mogu koristiti čitaonice i fondove Univerzitetske biblioteke "Svetozar Marković", Biblioteke grada Beograda i Arhiva Jugoslavije.

Podsetimo, nacionalna biblioteka je zatvorena posle tragedije koja se dogodila 24. avgusta, kada su Darko Šukalo (50), vlasnik firme "Empeks", i Lazar Blagojević (25), protivpožarni inženjer, preminuli od gušenja zbog curenja gasa u NBS.

Ranije je rečeno da je Centar za eko-toksikologiju gradskog Zavoda za javno zdravlje utvrdio uobičajen nivo ugljen-dioksida, ali da biblioteka ostaje zatvorena dok se ne utvrdi da li je u potpunosti bezbedna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading