Alek Boldvin ponovo glumi Trampa, ovog puta u novom "Džokeru"

Autor:

Zabava

28.08.2018

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumačka ekipa filma o Džokeru bogatija je za još jedno veliko ime, prenose američki mediji!

RepublikaFoto: Wikimedia.orga/ David Shankbone
Alek Boldvin igra Betmenovog oca

Naslovnu ulogu u novom filmu o Džokeru, najvećem Betmenovom neprijatelju, tumačiće trostruki oskarovac Hoakin Finiks. Poznato je i to da je Robert de Niro pristao da glumi TV voditelja koji će odigrati važnu ulogu u Džokerovom životu.

Američki mediji prenose i da se družini pridružio i Alek Boldvin, koji će na velikom platnu oživeti Tomasa Vejna, oca superheroja koji bdi nad Gotamom.

Izvor Holivud reportera tvrdi da je njegova uloga građena po uzoru na Donalda Trampa iz osamdesetih! Boldvin je već imao priliku da “skine” lik Trampa, a za taj skeč je prošle godine dobio Emi nagradu za sporednu mušku ulogu u kategoriji komedije.


Naime, originalni Betmen se bori protiv zločina koje su počinili njegovi roditelji Tomas i Marta Vejn. Koliko će novi film da prati originalnu priču za sada nije poznato. 

Pripreme za snimanje teku punom parom, ali su mnogi već uputili kritike na izbor glavnog glumca jer smatraju da Finiks neće uspeti da iznese ulogu jednog od najpoznatijih filmskih negativaca. 

- Ne razmišljam baš previše o tome šta ljudi misle, odgovara Finik.

Premijera filma najavljena je za 4. oktobar 2019.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading