MTV NAGRADE: MADONA UMESTO O ARETI PRIČALA O SEBI

Autor:

Zabava

21.08.2018

16:45 >> 19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamisao je bila da kolege muzičari odaju omaž nedavno preminuloj Areti Frenklin u završnici ovogodišnje dodele MTV nagrada u Njujorku, ali je dobru ideju uspela da pokvari kraljica popa!

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ cihan yenilmez
Na društvenim mrežama osuli paljbu zbog Madoninog obraćanja u Njujorku

Naime, popularna pevačica je tokom govora posvećenog Areti Frenklin, po mnogima, pričala više o sebi nego o preminuloj divi. Tokom desetominutnog izlaganja, Madona je samo jednom pomenula muzičku divu koja je preminula prošle nedelje u 76. godini i to u anegdoti o tome kako je na jednoj audiciji pevala njenu pesmu i prošla.

- Sve je to vodilo ka tome da postanem jedna od najvećih pop zvezda na planeti. Ništa od toga ne bi se desilo bez naše velike dame soula. Dovela me je tu gde sam sada i znam da je uticala na mnoge ljude koji su u ovoj prostoriji večeras - prisetila se Madona preminule muzičke legende.

Na društvenim odmah su usledile kritike i negodovanje zbog sadržaja njenog govora, ali i samog odabira govornika, te Madonine odevne kombinacije.

Na kritike da je čast da govori o Areti Frenklin iskoristila da priča o sebi, Madona je na Instagramu odgovorila da nije ni bila pozvana da na MTV manifestaciji oda počast preminuloj pevačici, već da kroz anegdote iz svog života provuče priču i o Areti, prenosi AP.


Ovo nije bio prvi put da je Madona upropastila nečiji pomen jer se isto desilo kad je govorila u čast Prinsa 2016. godine i Majkla Džeksona 2009. godine.

 

Podsetimo, na dodeli MTV nagrada Umetnikom godine proglašena je mlada pevačica Kamila Kabeljo, koja je otišla i sa priznanjem za najbolji video-spot godine i to za hit "Havana".

Među nagrađenima su i Ariana Grande, Dženifer Lopez, Rita Ora, Avići, Kardi Bi,...

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Chris PIZZELLA
Mlada pevačica Kamila Kabeljo proglašena za umetnika godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading