Jelisaveta Orašanin: BJELI SLEPO VERUJEM

Autor:

Zabava

21.08.2018

07:00 >> 20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novom projektu Dragana Bjelogrlića, "Žigosani pod reketom" popularna glumica igra pozorišnu glumicu koja je u tajnoj vezi s jednim od glavnih likova, a njena uloga u "Ubicama" uneće mnogo nemira...

RepublikaFoto: e-stock/A. Bačlija
Svi izbacuju slike s mora, pa se trudim da ne gledam...

Jelisaveta Orašanin Teodosić u seriji "Žigosani u reketu" zaigraće na poznatom terenu! Supruga košarkaša Miloša Teodosića, naime, tumači ulogu glumice koja se našla u košarkaškom okruženju! Popularna glumica i buduća mama govorila je o novom glumačkom izazovu u jutarnjem programu televizije Prva, gde je otkrila i da je očekuje još pet snimajućih dana, pa odlazi na dugoočekivani odmor.


TAJNE VEZE


- Igram Sandru, pozorišnu glumicu koja se sa svojih 30 godina još nije ostvarila na velikom platnu i to joj postaje glavna opsesija. Sandra je prvo u tajnoj vezi sa jednim od glavnih likova, a onda uplovi u još tajniju vezu, koja je stavlja u epicentar serije - izjavila je Jelisaveta.
RepublikaFoto: Promo foto
U toku je snimanje "Žigosanih"


Na pitanje Nataše Miljković o saradnji s Draganom Bjelogrlićem, glumica je imala samo reči hvale.
- Bjela je producent i s njim sam razgovarala o liku - kako treba da izgleda, i to je onda to - vaše je samo da slušate i zapisujete, da mu slepo verujete! Kada čuju da će serija imati više od 40 epizoda, svi pomisle da će biti brzo snimljeno, ali kad Bjela radi, onda nije tako, svaki detalj je bitan. I dobro je da ljudi očekuju dosta od njegovih novih projekata jer to je onda i njemu izazov - dodala je Jelisaveta.


Iz sunčanog Los Anđelesa Teodosićeva supruga je iz aviona otišla pravo na snimanje nastavka popularne serije "Urgentni centar", a potom nastavila vredno da radi tokom celog leta.

UNOSIM NEMIR


- Istovremeno sam snimala "Urgentni centar", "Ubice mog oca" i "Žigosane u reketu". Zbog toga nisam uspela da odem na odmor i to mi mnogo teško pada. Svi na društvenim mrežama izbacuju slike sa mora, pa se trudim da ne gledam, već samo pređem preko obaveštenja - kazala je uz osmeh Jelisaveta juče na Prvoj.


Kako je nedavno pala poslednja klapa treće sezone krimi-serije "Ubice mog oca", glumica je tek zagolicala maštu izjavom o misterijama koje će od jeseni biti pred gledaocima.

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin
Sa Vukom Kostićem u "Ubicama"


- Gledaoci koji su voleli prvu sezonu imaće priliku da vide nastavak. Priče koje su započete u prvoj sezoni sada će se završiti. Dosta nemira unosim u seriju i mnogo traumatičnih stvari će preživeti Tijana. Biće uzbudljivo - poručuje Orašaninova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading