Vuk Kostić: ŽELIM ULOGU GEJ-FRIZERA

Autor:

Zabava

14.08.2018

11:00 >> 09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne volim mnogo unapred da pričam, plašim se uroka... Sad idem na more, a u trećoj sezoni videćete inspektora Jakovljevića koji je naoštren da rešava stvari, poručuje popularni glumac i junak hit serije "Ubice mog oca".

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
KOSTIĆ: Što se ljubavi tiče, sve ostaje stabilno

Sudeći po komentarima glumaca, Nataša Drakulić i Gaga Antonijević ove jeseni iz svoje krimi-kuhinje izbacuju ubedljivo najbolju sezonu "Ubica mog oca". Ekipa je u nedelju na jednom beogradskom splavu proslavila poslednju klapu, a među njima je bio i glavni glumac hit-serije Vuk Kostić.


SPLAV I KALAŠNJIKOV


- Doterao sam se samo da bih se pojavio i pozdravio s prijateljima. Ne pijem, ne pušim, šta da radim? - kaže uz osmeh Kostić.
Pre nego što je uspeo da pobegne u neku od svojih oaza, popularni glumac je za Srpski telegraf otkrio ponešto o novoj sezoni i liku Aleksandra Jakovljevića, njegovoj potrazi za ubicama, pa i ljubavnim vezama sa forenzičarkom Jelenom (Nina Janković) i tužiteljkom Marijom (Katarina Radivojević).


- U trećoj sezoni sam najslobodniji i najposvećeniji svom poslu, baš naoštren da rešavam stvari. Baš je bilo uzbudljivo i ludo. Bilo je pucanja na splavovima i ti uviđaji su mi bili baš zanimljivi, pucalo se iz kalašnjikova, čak su i meni dali malo da pucam. Jedan splav smo pretvorili u ivericu! - sa uzbuđenjem priča Kostić.


Negativci su u ovom delu priče, kako kaže, bolje naoružani nego dobri momci i daleko komplikovaniji, a odnosi među njima mnogo zamršeniji nego u prethodnim nastavcima. Scenaristkinja i reditelj kao oči u glavi čuvaju zaplet, ali Vuk navodi da će biti droge, gangstera, prostitutki...


NEMA VENČANJA

RepublikaFoto: Promo foto
Scena iz serije s koleginicom Katarinom Radivojević

- Što se ljubavi tiče, sve ostaje stabilno. Kućni problemi ostaju, Jelena se posle ranjavanja nećka, hoće-neće. Aleksandar ne beži od razgovora, ali životne bujice ga nose i ne može da stane... Živi u hotelu, a za venčanje lupetaju i videćemo hoće li postati otac - tu su najveće začkoljice - kaže Vuk i dodaje da je bolje da sad prestanu priče na tu temu jer se plaši da će od uzbuđenja slučajno da kaže previše.


Sada kad je izuo cipele Jakovljevićeva, makar do četvrte sezone, Vuk kaže da će "na morence, malo da se odmori negde daleko". Na pitanje šta bi voleo da mu zapadne u nekim novim podelama, kao iz topa odgovara: "Priželjkujem ulogu gej-frizera! Ali ja nikad ne volim mnogo unapred da pričam, plašim se uroka".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading