POVRATAK: Vanzemaljac Alf i njegove dogodovšine ponovo na malim ekranima

Autor:

Zabava

03.08.2018

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Vorner Bros razmišlja o ponovnom oživljavanju kultnog sitkoma iz osamdesetih godina prošlog veka, čiji glavni lik je smešan i neobičan vanzemaljac po imenu Alf.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Oživljavanje malog, krznatog vanzemaljca Alfa i njegovih dogodovština

Alf je mali, debeli, krznati, arogantni vanzemaljac, čiji se svemirski brod srušio na krov garaže porodice Tener iz neimenovanog američkog predgrađa. Tokom cele serije, Alf pokušava da pojede porodičnu mačku.

Njegovo ime je parodija imena filmskog vanzemaljaca I-Tija (E.T. - Extra Terrestrial). ALF pedstavlja skraćenicu od engleskog "Alien Life Form" - vanzemaljski oblik života.

Eventualna nova verzija serije još uvek se nalazi u veoma ranoj fazi, a producenti su u potrazi za scenaristom.

Serija je bila emitovana od 1986. do 1990, a velika popularnost joj je dala kultni status i pretvorila u pop-kulturnu referencu, pominjanu u mnogim serijama kao što su "Simpsonovi", "Štreberi", "Porodični čovek", kao i u nekoliko filmova, prenosi Njuzhab.

https://www.youtube.com/watch?v=I5ahz65mhYU

Alf je poslednja u nizu serija čiji je "rivajval" najavljen. Prethodno je to bio slučaj i sa serijama: "Tvin Piks", "Puna kuća", "Čari", "Magnum", "Gilmorove",...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading