Egzit se ne propušta!

Autor:

Zabava

08.07.2018

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su u prethodnom periodu vodeći svetski mediji Egzit preporučili višemilionskom auditorijumu širom planete, poslušatje šta o festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi kažu svetske i domaće zvezde.

RepublikaFoto: Promo foto
SITNO SE BROJI Festival počinje 12. jula

Nina Kraviz, Maceo Plex, Carl Cox, Skrillex, Rudimental, Dub Pistols, Bastille, Green Velvet i Feder izdvajaju Egzit zbog osećaja slobode, prizora od kojih zastaje dah, spektakularne i krajnje složene produkcije na tvrđavi i njegove generalne veličine.

Sve je to dobro poznato i domaćoj postavi u kojoj su Ida Prester, Una Senić, Bojana Vunturišević, Ivan Jevtović, Nenad Okanović, Viktor Savić, Dragana Mićalović, Kristina Radenković, Državni posao, Bojan Perić, Milena Radulović...

Harizmatična Ruskinja koja stalno preispituje stereotipe i pomera granice na elektronskoj sceni, Nina Kraviz, imaće čast da i ove godine zatvori ceo festival na mts Dance Areni, a navodi da je Egzit za nju „veoma posebno iskustvo“ i, u skladu sa ovogodišnjom temom dodaje: „Mislim da je suština celog festivala biti slobodan“.

Maceo Plex, elektronski genije kako ga nazivaju njegove kolege, ranije je priznao da jedinu tremu u životu ima pred nastup na Egzitu, kao i da se svake godine pita da li će ponovo nastupati na svom omiljenom festivalu.

Legendarna grupa Dub Pistols htela je i da podeli sa domaćom publikom kakav je status festivala u međunarodnim krugovima: „Reputacija Egzit festivala jedna je od najvećih i najviših na svetu!“

Zvezde su podelile i svoje favorite sa programa ovogodišnjeg festivala, te Dimitri Vegas kaže da je sjajno što će publika moći iste večeri na glavnoj bini da sluša i Davida Guettu i Martina Garrixa, što je prava retkost i svetska ekskluziva!

Una Senić ne može da dočeka Grace Jones i Sevdalizu! Pevačicu iz Irana, kao i Fever Ray, slušaće Ida Prester, popularni reperi Surreal i Coby izdvajaju najpopularniji svetski hip-hop sastav Migose, dok je ovogodišnji favorit Viktora Savića berlinski tehno heroj Rødhåd!

Glumac Nenad Okanović je to kratko i jasno definisao: "Volim da odem NA Dance Arenu, ali ne volim da odem SA Dance Arene"!

Egzit će biti održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a ulaznice se prodaju  onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading