"GRCAMO, RADIMO I PLAĆAMO RATE": Sloboda progovorila o FINANSIJSKIM PROBLEMIMA!

Autor: Blic.rs

Zabava

30.06.2018

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj građana Srbije u prethodnoj deceniji odlučilo se za kredit u švajcarskim francima, a nakon toga usledio je "hladan tuš" jer se vremenom iznos koji bi trebalo da uplate bacnci uvećavao.

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba
Progovorila o problemima.... Sloboda

U ovoj situaciji našle su se i neke javne ličnosti, a među njima i Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković. Glumački bračni par na kredit u švajcarskim francima kupio je stan na Novom Beogradu i od tada sve više novca izdvajaju za rate.

Foto: instagram.com/vojin_cetkovic
Brine o kreditu, ali i uživa na Dunavu... Vojin Ćetković

Glumica je jednom prilikom objasnila koliko im je teško da se bore sa isplatom stana jer rate variraju iz meseca u mesec:

- Bukvalno sve što zaradimo odmah dajemo banci. Imamo zaista veliki problem koji nas pritiska neopisivo. Blago rečeno, ne znamo kako da se iščupamo. Ponuđeni su nam modeli za rešenje problema s kreditom koji imamo još od 2007, a koji je godinama postajao sve veći, ali nijedan nije dobar. Grcamo, radimo i plaćamo rate i ne možemo da planiramo budućnost u ovakvim okolnostima. Ma, strašno je sve to i teško je za priču - izjavila je Sloboda.

 

❤️???

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on May 1, 2018 at 2:45am PDT

Osim stana, Mićalovićeva i Ćetković imaju i vikendicu u Čortanovcima koju sami održavaju i dok je Sloboda posadila cveće, Vojin se posvetio voćarstvu i pecanju na Dunavu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading