Evo ko nastupa na BEER FESTU!

Autor: Tanjug

Zabava

24.05.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnji 16. Belgrade Beer Fest, osim najraznovrsnije i najbogatije pivske ponude, za brojne poklonike dobrog zvuka priprema i raznovrstan muzički program koji će biti održan na čak tri bine"pivskog grada" na Ušću, od 15. do 19 avgusta, najavili su organizatori.

RepublikaFoto: e-stock/M. LUČIĆ
Publiku i ove godine očekuju lude žurke na Beer festu

Zvezde prve večeri na Main stage-u biće omiljeni domaći rok sastav Partibrejkers koji na najvećem beogradskom festivalu nastupa posle pet godina. 

Bend je osnovan 1982. godine, a energičnom rokenrol svirkom i autentičnim nastupom još pri prvom pojavljivanju, pokazali su da su grupa koji će ostaviti neizbrisiv trag na balkanskoj muzičkoj sceni. 

Posle 36 godina karijere, upornosti, doslednosti, bez ikakvih kalkulacija i podilaženja publici, potpuno iskrene vizije za svoje fanove, sa punim pravom nose nezvaničnu titulu "kraljeva srpskog rokenrola". 

Drugog dana festivala nastupiće hrvatsko-srpski elektro pop bend Lollobrigida predvođen energičnom Idom Preste

Ljubitelji alternativnog benda E-Play moći će da uživaju u njihovom novom materijalu, ali i starim hitovima u subotu 18. avgusta. 

Bendu koji iza sebe ima dugu listu samostalnih i festivalskih svirki, ovo će biti četvrti nastup na Beer Festu. 

Treće noći Belgrade Beer Festa na Alternative stage, nastupiće novosadski rok bend autentičnog muzičkog izraza Obojeni program. 

Osim dobre muzike, najveći pivsko-muzički festival u ovom delu Evrope, 16. Belgrade Beer Fest, ljubiteljima dobre zabave i ovog leta ponudiće zagarantovan provod tokom pet festivalskih dana uz besplatan ulaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading