ZVEZDA SERANOVIH FRAN PEREA OTVARA FESTIVAL "ŠPANSKI METAR"

Autor:

Zabava

09.05.2018

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koncertom "Reč putuje" 15. maja u Domu omladine, glumac koga naša publika prepoznaje po ulozi Markosa iz Seranovih, Dran Perea najaviće otvaranje 11. po redu festivala filma na španskom jeziku-Španski metar, koji će trajati od 16. do 31. maja.

Foto: Promo foto
Dom omladine

Festival će obuhvatati tri programa, koja će biti realizovana u Muzeju Jugoslovenske kinoteke, Domu omladine i Dvorani kulturnog centra u Beogradu.

Španski metar će početi ciklusom "Počasna nagrada Goja" 16. maja u Muzeju Kinoteke i tokom tri dana publika će moći da pogleda filmove u kojima je briljirala legendarna Marisa Paredes, ovogodišnja dobitnica počasne nagrade Španske akademije za film i umetnost.

Foto: Promo foto
Dom omladine

Druga celina, pod nazivom "Ženski ugao" donosi sa sobom ciklus filmova španskih rediteljki i od će se odvijati u Domu omadine.

Film "Noć kada je moja mama ubila mog oca" otvoriće treći ciklus 25. maja, koji će biti realizovan u Dvorani Kulturnog centra Beograda.

Ovogodišnji festival će zatvoriti romantični mjuzikl "Ludi od ljubavi" 30. maja u Dvorani Kulturnog centra.

Ulaznice za sve programe mogu se kupiti na blagajnama ustanova u kojima se filmovi prikazuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading