KAO DEČAK BIO JE GLUMAC, a sada kao džez muzičar nastupa OVDE!

Autor:

Zabava

31.03.2018

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat po ulozi Bebana u seriji "Porodično Blago", Vukašin Marković postao je uspešni džez muzičar. On je sada frontmen grupe "IrieFM" koja često nastupa i promoviiše džez muziku.

Najbolji mladi bend po oceni udruženja muzičara Džeza, zabavne i Rok muzike Srbije – „Irie FM“ će u ponedeljak od 19 časova na Centralnom trgu UŠĆE Shopping Centera održati svirku za Beograđane.

Foto: Promo foto
Sada svira džez... Vukašin Marković

"IrieFM" je bend novog pop zvuka iz Beograda. Bend kombinuje različite tradicionalne pristupe pop muzici, i povezuje ih, bez mnogo osvrta na žanr, tako da zvuk benda varira od pesme do pesme. Osam članova, jedna dama, " multi-task" muzičari, kreativci, okupljeni oko jedne ideje –kreiranje "nove" muzike koja ima direktan pristup svojoj publici, prirediće prisutnima u centru koncertno veče za pamćenje. "IrieFM" napraviće uvertiru za proslavu devetog rođendana najvećeg šoping mola u Srbiji, koja će trajati punih mesec dana.

Foto: youtube.com/iriefmbgd
Nekada uspešan mladi glumac, sada muzičar... Vukašin Marković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading