KEROLAJN KEMBEL NA MEGATRENDU

Autor:

Zabava

20.03.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna svetska violinistkinja Kerolajn Kembel održaće 29. marta koncert na Megatrend univerzitetu. Jedna od najvećih svetskih violinistkinja dolazi na poziv prof. dr Miće Jovanovića, rektora ovog univerziteta.

Foto: Promo foto

Kerolajn Kembel nastupa od treće godine života i u dugogodišnjoj karijeri održala je nebrojeno koncerata u najpoznatijim svetskim dvoranama, kao što su Karnegi hol, Sidnejska opera i mnoge druge.

Scenu je ova fantastična umetnica delila i sa poznatim svetskim imenima, kao što su Andrea Bočeli, Sting, Pol Makartni, Barbra Strejsend, Kris Boti, a poznata je i po svojim širim interesovanjima. Završila je, naime, pored muzičke akademije, i psihologiju, sociologiju i informacione tehnologije.

Prilikom boravka na Megatrend univerzitetu, Kembelovoj će biti uručen i počasni doktorat za izvanredna dostignuća u umetnosti i za doprinos razvoju čovečanstva.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Mića Jovanović, rektor Univerziteta Megatrend

To će ujedno biti tek deseti počasni doktorat, dodeljen na ovom univerzitetu u njegovoj gotovo 30 godina dugoj istoriji.

Sa violinistkinjom će u Beogradu nastupiti Ad Hok orkestar, kojim će dirigovati poznati italijanski dirigent maestro Đanluka Marčano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading