BOLJE DA SAM UMRO, NEGO DA SAM OSTAO PARALIZOVAN: Ejdus progovorio o BOLESTI!

Autor: Azra.ba

Zabava

10.03.2018

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve veći broj glumaca priznaje svoje zdravstvene probleme, pa posle Dragana Jovanovića, koji se povukao iz posla zbog bolesti, o svom stanju sada je progovorio i Predrag Ejdus.

RepublikaFoto: youtube.com
Suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom... Predrag Ejdus

Glumački bard otkrio je da je u jednom trenutku bio u komi, nakon čega mu je saopšteno da će ostati paralizovan:

- U jednom periodu života sam imao ozbiljnih zdravstvenih problema i bio sam u komi. Tog perioda se ne sećam, ali kada sam nakon toga shvatio da ću 95 posto ostati paralizovan, a da ću ostati živ, govorio sam: „Pa ništa. Predavaću studentima, uostalom može da se glumi i u kolicima“. Gluma me nije napuštala ni onda kada sam bio očajan. Tada sam razmišljao da je bolje da sam umro nego što sam ostao paralizovan, ali ne zbog sebe nego zbog porodice i tereta koji bih bio mojim bližnjima. Srećom, nauka i odlični doktori su me izvukli i jedan sam od retkih koji je uspeo da preživi tu bolest - započeo je razgovor Ejdus.

RepublikaFoto: youtube.com
Uspeo da se izbori s bolešću... Predrag Ejdus

Proslavljeni glumac je priznao da je imao dobar razlog da se bori za svoje zdravlje, u čemu je uspeo:

- Stalne kontrole. Mi smo nacija koja jako malo značaja pridaje prevenciji i onda te odjedanput snađe neka strašna bolest koju si mogao na vreme da otkriješ pomoću jednogodišnjih kontrola. Sticajem okolnosti moram da budem pod stalnom kontrolom, imam jako dobre doktore i družim se s njima. Pratim svoje zdravlje. Pokušavam da ne trošim sebe previše, ali opet, s druge strane, da se baš preterano ne pazim. Umereno. Suština mi je da sačuvam zdravlje, ne da bih ostao živ nego da bih mogao da igram - otkrio je Predrag. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading