ODLAZI! Glumac Dragan Jovanović se ZBOG BOLESTI povlači iz posla!

Autor:

Zabava

05.03.2018

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preventivne mere zbog bolesti koja ga ometa u radu odlučio je da preduzme glumac Dragan Jovanović koji je putem medija najavio povlačenje sa scene na određeno vreme.

RepublikaFoto: youtube.com/AjJazeeraBalkans
Dragan Jovanović

Proslavljeni glumac, poznat po brojnim ulogama kroz koje je publici uvek izmamljivao osmeh, odlučio je da, za sada, napusti posao zbog problema na leđima.

-  Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu-julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine - najavio je Dragan u intervjuu za Gloriju.

RepublikaFoto: youtube.com/AjJazeeraBalkans
Dragan Jovanović

Glumac je svoj mir potnašao u selu Ribnica kod Zlatibora gde je napravio kuću, te će verovatno tamo provoditi vreme tokom oporavka. 

Dragan Jovanović je diplomirao glumu 1990. na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Milenka Maričića. Oženjen je koleginicom Brankom Pujić i imaju ćerku Anđelu, koja se takođe bavi glumom. Dragan je neko ko je obeležio srpsku kinematografiju- uloge Luneta Šćekića u "Srećnim ljudima", Drakčeta u "Moj rođak sa sela", Peše u "Stižu dolari", kao i one u "Otvorenim vratima", "Crni Gruja i kamen mudrosti" su samo neke koje su izdigle ovog umetnika na mesto jednog od najcenjenijih na ovim prostorima. Na polju glume Dragan je aktivan 30 godina. Prvu ulogu imao je u ostvarenju "Ortaci" 1988. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading