ŠESTA EPIZODA SERIJE "UBICE MOG OCA": Inspektor Jakovljević pod nadzorom

Autor: Republika

Zabava

21.01.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je proteklih nedelja imala prilike da pogleda prvu polovinu druge sezone serije "Ubice mog oca" koja se svakog ponedeljka emituje na TOP kanalu.

RepublikaFoto: RTS/printscreen

Serija je na male ekrane donela uzbudljiv, novi slučaj i brojne pozitivne i negativne likove koji su deo intriga i napetosti koja će u narednim epizodama biti sve veća.

U petoj epizodi pratili smo uzbudljivu scenu napada na Olju Jakovljević, pojavu novog ženskog lika koji tumači glumica Isidora Simijonović i upoznali zavodničku stranu Mirkove koleginice Milanke koju tumači Ivana Dudić.

U novoj epizodi svaki korak inspektora Jakovljevica, osim neprijatelja, prati i direktor policije Marjanović, dok mu kolege, Milanka i Mirko ostaju lojalni u nameri da pronađu ubicu pevača Luneta.

Od koga će Aleksandar dobiti neobičan poziv i šta će Mirko saznati od navijača imaćemo priliku da saznamo u ponedeljak u 20h.

Glavne uloge tumače: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Nina Janković, Nataša Ninković...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading