SCENE PRAVOG SEKSA U POSLEDNJOJ EPIZODI "SENKE NAD BALKANOM"?!

Autor: Informer, Republika

Zabava

24.12.2017

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jana Stojanovska koja igra u seriji "Senke nad Balkanom" navodi da će gledaoci u poslednjoj epizodi imati priliku da vide eksplicitne scene između nje i Gordana Kičića.

RepublikaFoto: Promo foto
Jana kao Makedonka Jovana 

Ona u seriji tumači okrutnu Makedonku Jovanu, kaže da ćemo u poslednjoj epizodi prve sezone videti eksplicitne scene seksa između nje i Gordana Kičića, koji glumi Kaluđera.

Ona objašnjava da se nije ljubila sa kolegom zato što njihove junake ne vezuju iskrene emocije, već samo interes i životinjski nagoni.

- U poslednjoj epizodi moći ćete da vidite eksplicitne scene seksa koje sam uradila sa Kičićem. Tokom snimanja na setu je bio minimalan broj ljudi. Omogućeni su mi bili svi uslovi da se osećam što komotnije i slobodnije. Dala sam sve od sebe da utišam tremu. Mi se kroz uloge igramo stvarnog života, a u njemu ima i skidanja, seksa, kao i svega ostalog poznatog ljudskom biću, pa i nama glumcima - rekla je Jana za Informer.

Glumica nam je objasnila zašto se nije ljubila sa Kičićem, iako se skinula pred njim skroz gola:

- Ne mogu da vam kažem kako se ljubi jer se u "spornoj" sceni nismo poljubili. Između Kaluđera i Jovane postoji klasičan odnos iz interesa, bez mnogo emocija - rekla je ona. 

Bez obzira na to što smo opasnu Makedonku koju glumi u "Senkama" doživeli kao ženu koja ne preza ni od čega i koja nema emocije, Jana misli da i njena junakinja može da se zaljubi.

RepublikaFoto: Promo foto

- Verujem da i u Jovani postoji mesta za pravu, iskrenu ljubav. Sve što radi u seriji je zbog višeg cilja u životu. Istina je da Jovana ne bira sredstva, ali postoji pravična nota u jezgru njenog bića. Ona se u okrutnom svetu surovo snalazi jureći pravdu koja se bazira na istini u njenoj glavi - razjašnjava nam suštinu Jovaninog bića naša sagovornica.
Stojanovska je prezadovoljna serijom koja je očarala Srbiju i kaže da nije uspela da joj nađe nijednu manu:
- Kako god da okrenem, ne vidim kako bih i šta bih promenila u "Senkama". Maestralno su odrađene, svaki milimetar je doveden do perfekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading