OTKRIVAMO SVE O POSLEDNJOJ EPIZODI "SENKI" Tane neće prevariti Ruse

Autor:

Zabava

23.02.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzija zbog "Senki nad Balkanom" dostiže svoj vrhunac, a u nedelju će se, kako saznajemo, desiti još jedno brutalno ubistvo iako će pasti mnoge maske!

RepublikaFoto: Promo foto
Senke nad Balkanom!

MAJA LJUBI GROFA

Poslednje scene prethodne epizode pokazale su nam kako neustrašivi inspektor Tane nadgleda kovanje replike Longinovog koplja i ono je namenjeno da završi u rukama zloglasnih Tula. U završni obračun s okultnom organizacijom krenuće zajedno sa skupinom prijatelja sa kojima je do juče ratovao po čaršijskim sokacima, a što je važnije - uspeće da održi obećanje koje je dao Vrangelu, pa pravo koplje sudbine neće završtiti kod "nacističke đubradi".

RepublikaFoto: Promo foto
Senke nad Balkanom!

Razmažena bogatašica Maja Davidović pašće šaka Gabrijelu Mahtu, a strasni poljupci koje će razmeniti sa slovenačkim Džordžom Klunijem mogli bi da slome srca mnogima. Ali važnije su njene prave namere kad se ponudila na tacni Tulama i da li će je to koštati glave, jer bi se moglo ispostaviti da ju je grof pročitao. Postalo je očigledno da je i doktor Avakumović samo marioneta, može biti da će klika, nezadovoljna njegovim učinkom, hteti da ga se ratosilja. Ne bi čudilo da se otkrije da ova organizacija od smrti Majinog oca u stvari nije imala svog pravog vođu i da se sve vreme čekalo na naslednika.

Od ljudi bliskih produkciji saznajemo da će akcenat u poslednjoj epizodi biti na ljubavnim vezama i pobedi pravde, ali ostaje da se vidi ko će to biti brutalno ubijen.

RepublikaFoto: Promo foto
Senke nad Balkanom!

KALUĐER SE OMRSIO

RepublikaFoto: Promo foto
Senke nad Balkanom!

Iako je dogovor sa Mustafom Golubićem bio da Krojač isporuči Kaluđera inspektorima, do beskrupuloznog Mirića, sve su prilike, prvo će doći makedonska Kalamiti Džejn. Opaki mešetar imaće vrelu akciju s revolucionarkom Jovanom, ali nije isključeno da će mu to biti i poslednje...

U poslednjoj epizodi još jedan Tanetov ratni drug dolazi po svoju pravdu. Hadži Damjan Arsov, koji je onomad pobegao iz Glavnjače, vraća se sa naoružanom bandom i pokušava da podigne revoluciju. Nekadašnji saborci opet će se sresti usred još jednog krvoprolića, Tane će ga zamoliti da se mane ćorava posla, ali Damjan je pun gneva i sa pištoljem u rukama.

RepublikaFoto: Promo foto
Senke nad Balkanom!

Za priču je važna još i forenzičarka Bojana, koja je dovela Stanku malog Mišu, sina prostitutke Mare, jer ne zaboravimo da je on po svoj prilici i sin princa Đorđa! Interesantan će biti rasplet i ovog dela scenarija - hoće li dečaka usvojiti Tanetova sestra i zet ili mladi golupčići Stanko i Bojana. Kako su ranije autori serije najavljivali, prva sezona će biti završena pucnjima u Skupštini, a gledaoce u drugoj očekuje ubistvo kralja Aleksandra i zanimljiva dešavanja koja će pokrenuti taj tragičan događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading