SEKS PRED KAMERAMA normalna je stvar

Autor:

Zabava

11.12.2017

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Forenzičarka Bojana je slobodoumna i nezavisna mlada devojka tog vremena, a za glumca je zadovoljstvo kad igra u kvalitetnom projektu.

RepublikaFoto: instagram.com/fp.jovana.stojiljkovic
Jovana Stojiljković, jedna od junakinja "Senki nad Balkanom"

Forenzičarka Bojana, koju igra Jovana Stojiljković, bez sumnje biće u centru zbivanja do kraja prve sezone "Senki nad Balkanom" i gledaocima biva sve jasnije da devojka za koju su verovali da je "samo obična", ima i nekih ne tako malih tajni. Mladu glumicu su ljubitelji filma upoznali kroz hit film "Panama", a njen lik dobro je poznat i gledaocima kraj malih ekrana zbog serije "Sumnjiva lica". Ipak, javnost sada ne skreće pogled s nje upravo zbog serije Dragana Bjelogrlća i, dok uživa u popularnosti serije u kojoj je ostvarila uspešnu ulogu, briljira u nekoliko predstava u prestoničkim pozorištima i ne odustaje od toga da privatnost sačuva od radoznalih pogleda.

Jovana za Srpski telegraf priznaje da joj teško pada da odgovara na pitanja kako ne bi otkrila deo budućeg zapleta.

RepublikaFoto: Promo foto

Šta će se dalje dogoditi u odnosu Bojane i Stanka, biće jasnije u sledećim epizodama

- Bojanin lik će se razvijati i kroz svoj posao imaće funkciju u narednim epizodama. Njen odlazak u "Samarkand" govori o njenom karakteru, o slobodoumnoj i nezavisnoj mladoj devojci tog vremena. Šta će se dalje dogoditi u odnosu Bojane i Stanka, biće jasnije u sledećim epizodama. Ne bi bilo zanimljivo da unapred otkrivam gledaocima.

Bjelogrlić potencira ženske uloge. Koliko je to vama značajno?

- Nažalost, u književnosti, a i u savremenoj dramaturgiji ženski likovi su često zanemareni ili su u funkciji drugih likova. Drago mi je što se tim dramaturga i kreatora ove serije opredelio da ženske uloge, iako ih ima manje u odnosu na muške, a to je povezano i sa radnjom serije, ipak budu jaki i zanimljivi karakteri. Kao i svi ostali likovi, dramaturški su vođeni dobro, ostavilo se prostora i za razvoj na nivou epizoda, ali i za glumačku interpretaciju. To jako znači glumcu i odlično je polazište za dalju inspiraciju.

RepublikaFoto: Promo foto

Otvaraju li ovakve serije vrata Holivuda ili možda mogu da privuku pažnju na našu kinematografiju?

- Pitanje je da li je produkcijski to moguće. Ono što je najvažnije jeste da ova serija poseduje kvalitet koji pripada svetskim TV projektima. Sigurna sam da bi cela ekipa volela da uložen trud i rad dobiju što veći odjek.

Brojni su komentari na eksplicitne scene. Kako vi gledate na to i postoji li uloga koju nipošto ne biste prihvatili?

- Prirodno je da u ovom žanru bude eksplicitnih scena. Važno je da je estetika na visokom nivou i poseduje određeni kvalitet koji je sličniji filmskom izrazu nego TV projektima do sada. Mislim da je za svakog glumca zadovoljstvo da igra u takvim okolnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading