NAJTUŽNIJA LJUBAVNA PRIČA! ZBOG NJEGA SE SONJA SAVIĆ ODALA POROCIMA: Bio joj je najveća LJUBAV, a onda je stradao u OLUJI!

Autor:

Zabava

25.07.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Savić tragično je nastradala kao i njena najveća ljubav, a zbog njega se odala porocima koji su je odveli u preranu smrt.

Foto: youtube.com/printscreen
Sonja Savić

Sonja Savić bila je jedna od naših najpoznatijih i najboljih glumica sa naše glumačke scene, a i danas je malo onih koji su uspeli da dostignu njen talenat, međutim pored toga što je često bila neshvaćena i smatrana čudnom, život je nije mazio, a pretrpela je brojne udarce.

Rodom iz Čačka, u Beograd je došla zbog obožavane glume kojoj je želela da se posveti, te upisuje  Akademiju dramskih umetnosti u klasi profesora Minje Dedića, zajedno sa Žarkom Lauševićem, Branimirom Brstinom, Zoranom Cvijanovićem, Svetislavom Goncićem i drugim glumačkim velikanima.

Foto: youtube.com/printscreen
Sonja Savić u filmu ''Šećerna vodica''

Jedne od njenih najzapaženijih uloga su u filmovima “Una”, “Šećerna vodica”, “Mi nismo anđeli”, “Davitelj protiv davitelja”, “Majstor i Šampita”, “Čavka”, “Kako je propao rokenrol”, “Balkanski špijun” i mnogim drugim, a vremenom postaje prijateljica sa Milanom Mladenovićem i celokupnim sastavom benda ''EKV'', te se navodno tada prvu put i susreće sa narkoticima.

Foto: youtube.com/printscreen
Sonja Savić o ''EKV-u''

Pored toga, tada upoznaje i svoju najveću ljubav, džez muzičara Vlajka Lalića, a često je govorila da joj je pored smrti oca, jedan od najtežih trenutaka u životu i taj kada je Vlajko nastradao tragično, kada je 1990.godine, usred velike oluje njegov jedrenjak potonuo, nakon čega je Sonja bila mesecima u depresiji.

Foto: youtube.com/printscreen
Vlajko Lalić

Nakon tragičnih događaja, odlazi u Sloveniju na 10 godina, a onda se vraća snimanju filmova u Srbiji, ali navodno tada i upada u probleme sa konzumiranjem kokaina i heroina, pa je sama u nekoliko navrata otvoreno pričala da bi najviše volela da radi čistog srca i glave, ali da nažalost kamera sve vidi.

-Ne, nisam konzumirala, osim u društvu u kojem se konzumiralo uz alkohol. An ženeral! Jedino kanabis može da me pomeri u neke više sfere i da me otvori za slavljeničko osećanje ovog bednog i jadnog sveta. Ovde se protura đubre od droge kao narkotički trend. Ambrozije su se koristile za ceremonije u starim civilizacijama za najviše aristokratske rodove – rekla je Savićeva jednom prilikom, prenosi Pulsonline. 

Foto: youtube.com/Oblomov
Sonja Savić

Tokom svog boravka u Sloveniji važila je za veliku zvezdu, a nikada nije krila da joj je žao što je u rodnoj zemlji tretirana na loš način.

-Zašto loše prolazim u gradu u kom živim, u zemlji iz koje potičem, pojma nemam. Da nije bilo Slovenije, ne bih preživela devedesete, a isto važi i za ovo vreme. Volela bih da dobijem sredstva i napravim samo još jedan savremeni sajber mjuzikhol koji bi prerastao u klabing, ali ovaj grad izgleda da nema afiniteta prema meni. Često čujem da govore kako sam ekscesna ličnost, mada kad radim nikad nisam takva, pitajte koga hoćete – ispričala je svojevremeno.

 Vlajka Lalića upoznala je sa 15 godina, a on je bio i ostao njena najveća ljubav i sa njim je želela da provede ostatak života.

Foto: Wikipedia/Ranko Tomić
Sonja Savić o ljubavi

-Dok sam bila mlada, često sam zamišljala kako ću imati brak i porodicu sa čovekom koga beskrajno volim i kome ću se potpuno posvetiti. Imala sam veliku ljubav. Otkako je on otišao iz mog života, kada sam imala dvadeset devet godina, sebe smatram udovicom – govorila je Sonja.

Glumica je preminula 23. septembra 2008. godine u stanu u Kursulinoj ulici, a prema zvaničnim izveštajima, Sonja Savić je preminula od prevelike doze narkotika u 48. godini života.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
E moj coyote

25.07.2021 18:49

Lako je grditi druge... dati kritiku.