SAHRANJEN DI-DŽEJ IGOR GARNIER! Tužna povorka ispratila muzičara na večni počinak!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.07.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski di-džej Igor Mladenović, poznatiji kao Igor Garnier, koji iznenada je preminuo tokom treninga u Vašingtonu, sahranjen je danas u Beogradu.

Foto: instagram.com/igorgarniermusic
Sahranjen di-džej Igor Garnier

Na Novom bežanijskom groblju poznati di-džej ispraćen je na večni počinak, a tužnu povorku sačinili su njegovi prijatelji i članovi porodice.

Igor Garnierje iznenada preminuo tokom treninga u Americi gde je ujedno i živeo i radio poslednjih godina. Njegova iznenadna smrt u 31. godini šokirala je muzičku scenu, kao i sve koji su pratili njegov rad.

Nakon šokantne vesti o smrti, Igorovo telo transportovano je u Srbiju, kako bi bio sahranjen u Beogradu gde živi i njegova porodica. Igorova majka Renata neutešna je nakon ove tragedije koja je zadesila.

Podsetimo, poslednjih godina radio uz jedno od najvećih imena elektronske muzike - Erika Prica. Karijeru uspešno je gradio poslednjih šesnaest godina, iza sebe ima nekoliko veoma uspešnih albuma i pregršt sjajnih nastupa širom bivše Jugoslavije i Amerike. Jedna od njegovih napopularnijih pesama je "Milka Canić", obrada numere "Barbra Streisand" popularnog sastava Dak sos. Iza sebe ostavio je i brojne nagrade za svoj rad.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading