(FOTO) ŽIKA TODOROVIĆ PODSETIO NA STARE DANE: Glumac svojom objavom probudio nostalgiju, PA OTKRIO DETALJ KOJI NIKO NIJE ZNAO!

Autor:

Zabava

19.07.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Žika Todorović svojom objavom je izazvao setu kod mnogih, a ujedno je otkrio i detalj koji niko nije znao.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Žika Todorović

Glumac Srđan Žika Todorović jedan je od naših najuspešnijih glumaca, a pre toga bio je jedan od najuspešnijih muzičara, tačnije bubnjara, koji je bio član svih najpoznatijih bendova osamdesetih i devedesetih godina.

Naime, Žika je bio član grupe ''Disciplina kičme'', ''Ekatarina velika'' i mnogih drugih, a sada je na svom Instagram profilu podelio objavu fotografije koja je mnoge raznežila.

- Dobio sam tih čuvenih 7 dana slobodno iz vojske, polagao na akademiji i ovde Koja i ja kod moje mame dogovaramo o nastavku saradnje u Disciplini Kičme, ali sa dva kompleta bubnjeva(Kele i ja).Paradoksalno je da niko od nas nije svestan da je to početak kraja moje r'n'r karijere. Istovremeno i početak jedne druge. Jun '84 - napisao je glumac na svom profilu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading