DETINJSTVO SU JOJ OBELEŽILE TRAGEDIJE, PRED SMRT SE BORILA SA ALCAJHMEROM: Ružica Sokić nikada nije ŽELELA DA IMA DECU, A OVO JE RAZLOG!

Autor:

Zabava

05.07.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružica Sokić nikada nije želela da ima decu, nećete verovati koje razlog tome.

RepublikaFoto: youtube.com
Ružica Sokić

Glumica Ružica Sokić važila je za jednu od naših najvećih diva i najlepših žena svog vremena.

Iako su joj se mnogi divili zbog talenta i popularnosti, njen život bio je daleko od bajke i to od samog detinjstva.

Naime, nakon okupacije naše zemlje od strane Nemačke, njen otac je najpre osuđen, a potom i oslobođen, posle čega se vratio u Beograd, ali su mu oduzeta sva građanska prava.

Kako je više puta isticala, taj period detinjstva za nju je bio tragičan i agonijama kroz koje je njena porodica prolazila nije se nazirao kraj.

-U trosoban stan ubacili su nam porodicu nekog frizera jer je to bila ruska formula stanovanja – rekla je ona za Story 2006. godine.

Glumica je bila  udata za Miroslava Lukića koji njenu smrt nikada nije prežalio, a dece nisu imali. Razlog za to je, kako je glumica više puta priznala, to što je želela da bude slobodna jer je odrastala u veoma teškim uslovima, što je ostavilo veliki trag na nju.

Ružica Sokić preminula je 19. decembra 2013. godine, a u javnosti se dosta pričalo o tome da se duže vreme pred smrt borila sa Alchajmerovom bolešću, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading