(FOTO) OTKRIVENA PORODIČNA TAJNA DRAGANA BJELOGRLIĆA: Šokiraćete se kad vidite o čemu se radi, ZA OVU ŽENSKU OSOBU NIKO NIJE ZNAO!

Autor:

Zabava

14.06.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko noje znao do sad o Bjelinom životu1

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Bjelogrlić otkrio još jednu sestru!

Glumac Dragan Bjelogrlić karijeru je oduvek gradio kvalitetnim ulogama, daleko od skandala.

On retko govori i o svom privatnom životu i svoju porodicu retko ističe u javnosti.

Zato možda mnogima i nije poznato to da on ima dve sestre koje su javne ličnosi.

Jedna od njih je pevačica Zorana Pavić, koja je Bjelina sestra od tetke, a o svom poznatom bratu govorila je svojevremeno u jednoj emisiji.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

-Ja sam prevashodno pop pevačica i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami Kad žena voli, koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugoma aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca – rekla je Zorana pre nekoliko godina, a prenosi Objektiv

Druga poznata sestra popularnog glumca jeste njegova koleginica Marina Vodeničar.

Njih dvoje povezuje rodbina iz Barande, a oni u javnosti gotovo nikada ne govore o svom odnosu. Ono što je zanimljivo jeste to da je Marina u Bjelinoj seriji “Senke nad Balkanom” glumila njegovu sestru Smilju, prenosi Objektiv.

Osim u ovoj seriji, Marinu smo mogli da gledamo i u serijama: “Žene sa Dedinja”, “Sinđelići”, “Urgentni centar”, a veoma je aktivna i u pozorištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading