(FOTO) SRBI SU OBOŽAVALI KONOBARICU "MIMI", A NJENA DRASTIČNA PROMENA SVE JE ZAPREPASTILA: U SEDMOJ DECENIJI ugojila se do NEPREPOZNATLJIVOSTI!

Autor:

Zabava

13.06.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sju Hodž nikada neće zaboraviti ulogu "Mimi".

Foto: printscreen/youtube.com
Čuvena "Mimi" koju glumi Sju Hodž

Britanski sitkom "Alo, Alo" koji se emitovao 90ih, zaludeo je publiku, a Srbi posebno pamte konobaricu Mimi, koju je igrala glumica Sju Hodž (65). 

Naime, ona je studirala glumu i ples, ali je od ovog drugog na kraju odustala budući da nije bila dovoljno visoka.

- Iako sam obožavala plesanje, kad sam shvatila da neću narasti više od 145 centimetara, znala sam da je to kraj moje plesne karijere - ispričala je glumica.

1985. upoznala je Gordona Keja, Renea iz kultne serije.

Foto: printscreen/youtube.com
Gordon Kej u seriji "Alo, alo"

- Saznao je ko sam i pozvao me kod njega da razgovaramo o saradnji. Otišla sam kući sa ugovorom na idućih 30 epizoda i pridružila se seriji u četvrtoj sezoni. Mimi je bila pravi mali uragan, a kao i sve žene u seriji, zaljubila se u Renea. Serija se još uvek prikazuje u celom svetu, a upoznala sam fanove koji su 22 puta pogledali svaku epizodu. Ko bi pomislio da će još uvek biti popularna nakon svih ovih godina - priča Sju.

Knjigu "Mimini memoari" posvetila je upravo liku kojem, kako kaže, puno duguje.

Foto: printscreen/youtube.com
Sju potpuno promenila izgled

- Napisala sam Mimine memoare jer želim da Mimi živi i dalje. To je njena biografija, a ne moja. Život mi se promenio zbog serije "Allo Allo!" i mnogo dugujem Mimi. Nikad je neću zaboraviti - zaključila je Hodž.

Sju je nakon televizijske ostvarila i pozorišnu karijeru, između ostalog izvodeći predstavu "Mimi i ja". U braku je sa engleskim muzičarem Kitom Pedingtonom Ričardsom sa kojim živi u britanskom Linkolnu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading