OTKRIVAMO DETALJE SA SNIMANJA "DINASTIJE": Marija Karan i Ana Savić se "potukle" na setu, MLADA GLUMICA POVREDILA NOGU!

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

08.06.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo detalje srpske verzije "Dinastije"!

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Ana Savić

Jedna od najpopularnijih sapunica svih vremena "Dinastija" dobija svoju srpsku verziju koju će gledaoci moći da prate od jeseni na Pink televiziji.

Naime, snimanje ovog velikog projekta je uveliko u toku, u ovom ostvarenju ćemo gledati čak 600 glumaca, jedna od njih je i glumica Ana Savić, ona je za portal Republika.rs podelila kakav je osećaj imala kada je dobila poziv da glumi u seriji "Dinastija" te je sa nama podelila isvoja iskustva.

Kako ti je delovala situacija kada si dobila poziv da dobiješ ulogu i kreneš da glumiš u seriji "Dinastija"?

- Teško pitanje. Bila sam u strahu dal ću ja to umeti da iznesem na pravi način zato što ja nisam imala glumačkog iskustva do sad osim u reklama, ali dobro to se ne računa, tako da sam bila u strahu, prvi poziv kad je usledio nisam bila sigurna dal uopšte da izađem na kasting jer plašila sam se da prosto to ne umem da radim. Međutim posle se ispostavilo da lik koji ja glumim Kristina-Kristal da imamo dosta zajedničkih osobina i fizički podsećamo jedna na drugu tako da se sve na kraju poklopilo, kockice su se sve poklopile i zapravo je sve super ispalo.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Ana Savić na snimanju serije Dinastija..

Koliko si zapravo istraživala kakva je Kristal, a kakva si ti prirodno?

- Ja sam zapravo gledala "Dinastiju" kad sam bila mala, to mi je bila omiljena serija. Tako da sam bila vrlo dobro upoznata sa tim kakva je Kristal. Imamo nas dve dosta zajedničkih osobina, to mi mnogo pomaže, pravo mi je zadovljstvo glumiti nju.

Koliko je zahtevno oživeti taj neki lik koji je pre nekih 20-25 godina bio jako popularan  u SFRJ?
Jel osećaš odgovornost?

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Ana Savić

- Da kako ne, osećam odgovornost, ali ja verujem rediteljima našim i kad oni kažu da je to dobro ona verujem njima na reč i onda znam da je to ispalo onako kako treba.

Glumiš sa velikim glumačkim imenima sa naše scene, kakvi su oni zapravo i koliko ti pomažu?

- Oni su stvarno divni, čitava glumačka postava je sjajna, pre svega su odlične kolege. Oni meni pomažu na svaki mogući način, zaista kad god imam neko pitanje oni se trude da mi objasne, da mi daju što više korisnih saveta, ja njih sve slušam. Nadam se da će na kraju sve biti okej.

Da li je do sada snimljena neka scena koja ti je teško pala i da si se baš posvetila njoj?

- Najteža scena do sad mi je bila tuča sa Aleksis (Marijom Karan)

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Ana Savić

Ko je pobedio u tom duelu?

- Pa ne znamo. Zapravo ne želim da otkrivam, ali videćete ako budete gledali.

Da li je bila neka modrica, iz koliko puta ste snimili tu scenu?

- Iz prvog puta smo snimili, ali sam ja baš bila u strahu kako ću to, prosto do sada nisam radila takve stvari ali sva sreća Marija je divna koleginica i mnogo mi je pomogla i uopšte čitava ekipa koja radi je tu za mene. Na kraju je sve proteklo u najboljem redu i pored te moje velike brige. Udarila sam levu nogu tom prilikom, ali ništa strašno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading