PRVI NASTUP BEZ MIŠE ALEKSIĆA! Bora Čorba progovorio o pokojnom prijatelju: Udarac od koga se ne oporavljamo!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.06.2021

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle jeseni rok scena ostala je bez jednog velikana, čuvenog basiste "Riblje čorbe" Miše Aleksića. Bend je dalje nastavio sa radom, ali kako kaže frontmen benda Bora Đorđević, više ništa neće biti isto.

Foto: Foto Miroljub Radivojević/Turistička organizacija Leskovac
Prvi nastup bez Miše Aleksića

Basista "Riblje čorbe" Miša Aleksić preminio je 29.novembra prošle godine od posledica koronavirusa. Ova vest bila je šok za sve, posebno za članove njegove porodice, ali i prijatelje i saradnike iz popularnog benda.

Ipak, vreme se ne može zaustaviti, a "Riblja čorba" nastavlja sa radom, te planiraju i prvi nastup bez Miše. Njega će u bendu zameniti Ivan Stanković, međutim, bol za Mišom ne jenjava.

- Stvarno nemam reči kolika je tuga. Niko u bendu ne može da veruje da se to dogodilo stvarno. Moj brat Miša je bio pokretačka snaga benda i ne znam kako bez njega – rekao je potreseno Bora, a na konstataciju da je ovo, osim za Mišinu porodicu i prijatelje, najveći udarac za “Riblju čorbu” dosad, frontmen benda kaže:

Da, udarac od koga se ne oporavlja. Ne mogu da zamislim svirku bez njega – odgovorio je Bora za 24sedam.rs

Inače, bend je nastavio sa snimanjem novih pesama, a prvi nastup ih očekuje početkom leta na jednom festivalu u Srbiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading