BATA ŽIVOJINOVIĆ UČINIO VOJINU ĆETKOVIĆU NAJVEĆU USLUGU O KOJOJ SE DUGO ĆUTALO: Znam koliko je mladom glumcu teško..

Autor:

Zabava

03.06.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni glumac pomogao Ćetkoviću kada mu je bilo najpotrebnije.

Foto: printscreen
Vojin Ćetković, Bata Živojinović

Preminuli pozorišni velikan Velimir Bata Živojinović važio je za čoveka dobrog srca, a to je pokazao i kada je učinio veliku uslugu svom mlađem kolegi Vojinu Ćetkoviću.

Naime, Bata mu je sredio da vojni rok služi u srpskoj pretsonici kako bi uporedo mogao da se bavi glumom.

- Snimanje prve sezone kultne serije završeno je u jesen 1998. godine. Već tada su Bata i Vojin bili u veoma dobrim odnosima, pošto su ih dodatno zbližili likovi koje su igrali u seriji. Bata je otad na Vojina gledao kao na člana porodice, bio mu je veoma drag, a posebno je cenio njegov talenat za glumu – priča izvor blizak obojici.

Vojin je nakon završetka snimanja prve sezone serije ubrzo dobio poziv za vojsku.

Foto: youtube.com/printscreen
Vojin Ćetković

Bio je raspoređen da vojni rok odsluži godinu dana u kasarni u Baru, u Crnoj Gori. Uredno se odazvao pozivu, ali je posle samo tri meseca dobio premeštaj u Beograd. Šokirao se kada mu je komandir saopštio da prelazi u glavni grad, jer uopšte nije tražio nikakav premeštaj. Bio je zbunjen. Nije znao zbog čega ga sele za Beograd, ali je bez pogovora spakovao stvari i krenuo za Srbiju - kaže izvor za Pink.rs.

Posle samo nekoliko dana saznao je da mu je premeštaj sredio lično Bata Živojinović.

Foto: Tanjug
Bata

Čuli su se telefonom i Bata mu je šmekerski rekao: “Znam koliko je mladom glumcu i čoveku teško da bude godinu dana bez posla. Prebacio sam te da možeš uporedo i da radiš”. Tako je Vojin zajedno sa celom ekipom nakon NATO bombardovanja nastavio da snima drugu sezonu serije - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Guest

06.06.2021 21:45

Koje serije?