GLUMICA POKAZALA ĆERKICU KOJA JE ZAMALO UMRLA: Kalina Kovačević se emotivnim rečima obratila mezimici!

Autor:

Zabava

01.06.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica Kalina Kovačević, ćerka proslavljene Ljiljane Blagojević i reditelja Siniše Kovačevića danas obeležava svojoj drugoj ćerki Aniki rođendan.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kalina Kovačević priznala da joj je ćerkica bila u teškom stanju...

Glumica je otkrila kroz kakve životne probleme je prošla njena devojčica i na taj način joj čestitala rođendan:

- Od prvog dana tvog života bila si suočena sa velikim izazovima i ogromnom borbom. Iako je sve bilo pod velikim znakom pitanja, moja vera da sve mora biti dobro i tvoja hrabrost i upornost da se boriš i preživiš su dovele do toga da danas u radosti proslavljamo tvoj drugi rođendan. Ti si majkin ponos i ja znam da si ti posebna. Ti znaš da ću za tebe i tvoju sestru prevrnuti svet ako treba. Tvoj i njen osmeh su mi najvažniji. Budi mi radosna, voljena, svoja i slobodna. Samo slobodan čovek je živ čovek. Voli te tvoja majka mnogo više nego što ovaj svet to može da oseti i spozna. Srećan ti rođendan mila moja Anika - napisala je Kalina.

 

 

Glumica je jednom prilikom otkrila da su obe njene ćerke, Miona i Anika jedva preživele na rođenju, kao i da je ona sama imala veoma težak prvi porođaj kada je čak imala i kliničku smrt:

- Tri dana nakon što sam rodila Mionu dobila sam sepsu, inficirala mi se materica, bila sam šest nedelja u bolnici. Beba je bila sa mnom, ali u boksu, jer dete ne možeš da dojiš jer sam bila na teškim antibioticima. To mi je veoma stresan period u životu. Kada sam imala kliničku smrt i odregovala na neki lek, meni je samo u glavi prošao čitav moj život kroz slike i nisam se plašila. Prošlo mi je u glavi šta će biti sa mojim detetom i posle toga se više ničega ne sećam. Uplašila sam se samo ko će moju ćerku formirati kao ženu i ličnost - rekla je glumica koja je ispričala i da je svoju drugu ćerku Aniku veoma želela:

Foto: instagram.com/kalinakovacevic/
Doživela kliničku smrt... Kalina

- Željena je bila Anika. Tokom te trudnoće mi se isto desio problem, porodila sam se dva meseca ranije. Hitan carski rez. Želim da pozdravim sve sa neonatologije, oni su zaslužni što smo svi sada tu na okupu. Znam šta znači zanemeti od bola, jer nisi ugrožen ti, već biće kojem si u tom trenutku podario život i za kog si se toliko borio. Ali idemo dalje, rodila dva mala borca, dve prelepe devojiče i radujem se životu – ispričala je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading