PRVI MUŽ SVETLANE BOJKOVIĆ BIO JE OSAM GODINA STARIJI GLUMAC: Odbacila ga kad je upoznala DRUGOG supruga!

Autor:

Zabava

19.05.2021

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica otvoreno o brakovima iza sebe.

Foto: Tanjug
Svetlana Bojković ima iza sebe čak dva braka

Proslavljena glumica Svetlana Bojković u skladnom je braku sa suprugom Slavkom Kruljevićem, ali javnost nije dovoljno upoznata o detaljima njene prve velike ljubavi, iz koje se rodila i ćerka Katarina Žutić.

Glumica se tri puta udavala, a njen prvi muž bio je Miloš Žutić ujedno i osam godina stariji od nje. Međutim, njihova ljubav nije potrajala, s obzirom da je drugog supruga zavolela dok je još zvanično bila u braku. 

- Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a zvanično smo se venčali tek 1990. godine. Jer i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog - rekla je za “Politku” istakavši da je u prvi brak ušla mlada i nezrela, a da je ljubav sa Ljubomirem Mucijem Draškićem bila potpuno drugačija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading