RASTAVIO JE OD PARTNERA: Dragan Jovanović rasturio vezu supruzi Branki Pujić, ISPLIVALO SVE!

Autor:

Zabava

16.05.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni svi detalji!

Foto: youtube.com/printscreen
Dragan Jovanović i Branka Pujić

Brak Branke Pujić i Dragana Jovanović važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni, a malo ljudi zna da ljubavnoj priči glumačkog para prethodi horor.

Popularni glumac i glumica zaljubili su se jedno u drugo tokom snimanja jednog od remek-dela naše kinematografije i nepravedno zapostavljenog TV ostvarenja strave i užasa "Sveto mesto".

Jugoslovenski film "Sveto mesto", snimljen 1990. godine, režirao je Đorđe Kadijević, a inspirisan je književnim delom "Vij" Nikolaja Gogolja. 

Pujićevoj je pripala naročito zlokobna i jeziva uloga kćerke moćnog feudalca koja stavlja na muke mladog bogoslova Tomu, koga tumači Jovanović, nakon što se upokoji, pa tri večeri za redom pred njim oživi. Zanimljivo je da su budući supružnici u nekoliko navrata imali erotske scene u kultnom TV ostvarenju.

Branka je tada bila jedna od najpoželjnijih glumica i žena sa domaće scene, a Gagi, kao i ona, na početku karijere.

- Istina, prvi put kad sam je spazio znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je - rekao je Jovanović u jednom intervjuu.

Popularna glumica je svojevremeno istakla kako je Gagi u zavođenju upotrebio svoje najjače oružje, te ju je osvojio.

- Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. "Sveto mesto" nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek - ispričala je Branka pre nekoliko godina, a prenosi Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading