POSLE DVE GODINE SE VRATILA IZ AMERIKE I SADA NE MOŽE DA PRESTANE DA PLAČE: Našu glumicu nije imao ko da DOČEKA!

Autor:

Zabava

12.05.2021

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada srpska glumica Sara Soti živi u Americi, a nedavno se vratila u svoj rodni Čačak u koji, zbog korone, nije mogla da dođe dve godine.

Foto: Instagram.com/sara_sotti
Vratila se i nikoga nije zatekla... Sara Soti

Glumica je po dolasku otkrila koliko se sve promenilo i da je ovoga puta nisu dočekali oni koji su je ispratili.

Povod da nakratko poseti prestonicu i rodni grad bilo je venčanje Stefana Adžića i Lane Karaklajić (ćerke glumice Tanje Bošković), na kojem je bila kuma. Međutim, uprkos srećnom povodu, Sara je otkrila da se sve promenilo:

- Nažalost, nisu me dočekali oni koji su me poslednji put kada sam dolazila ispratili. Emotivno sam slomljena, ništa više neće biti isto - priča Sara za "Kurir", brišući suze.

- Znala sam da će boleti, ali ni slutila nisam da će ovoliko. Osim što je odnela meni drage ljude, korona je učinila da se mnogo više plašim za svoje bližnje, ti strahovi na daljinu znaju da budu haotični. Meni je lično korona u Americi ograničila slobodu koju sam ranije imala - kaže ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sotti (@sara_sotti)

 

Iako u Čačku ne živi od 2009. godine, nostalgiju nije imala sve dosad, jer je često dolazila.

- Ovaj dolazak mi je bio najteži. Ranijih godina bar nekoliko puta godišnje viđala sam svoje bližnje. Čačak, Srbiju i Beograd sam bukvalno ponela sa sobom u Ameriku. Komšiluk u Las Vegasu, gde sada živimo, redovno degustira gibanicu, burek, sarme, proje, ajvar, džemove i pekmeze, slatko od raznog voća... Jedino se muž nekad ljuti kad poklonim teglu ajvara i govori mi "da se ne bahatim previše, jer smo to u tegli mešali 16 sati" - rekla je glumica, koja ističe i da su njene nove komšije, osim domaće kuhinje, upoznate i sa srpskom tradicijom i običajima, i da im se oni veoma dopadaju.

Sara Soti je diplomirala glumu 2013. godine u klasi Nebojše Dugalića zajedno sa Lanom Karaklajić, Milicom Gojković, Oljom Lević, Tanjom Markov, Majom Šušom, Lorom Đurović, Miljanom Popović, Jovanom Jelisavčićem i Nevenom Bujićem. Polaznici Akademije umetnosti diplomirali su s predstavom "Per Gint" Henrika Ibzena. Iako je bilo najava o njenim filmskim ulogama i snimanju novih spotova, Sara kaže da je u Americi korona bukvalno zaustavila normalan život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sotti (@sara_sotti)

 

- Više ništa ne planiram. Već dugo vremena se kastinzi ne održavaju, nema nikakvih događaja, a svet šou-biznisa je bukvalno stao. Život se preselio na društvene mreže i tamo se sada oglašavaju poznati. Pevaju, glume, nastupaju. Ja sam se u potpunosti posvetila porodici i vrlo uspešno predstavljam sebe upravo na društvenim mrežama. Na Tiktoku imam više od 90.000 pratilaca i odlično se zabavljamo - zaključila je Sara za gorepomenuti list, i dodala da su njeni pratioci mahom sa srpsko-hrvatskog govornog područja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading