POTRESAN GOVOR ŽARKA LAUŠEVIĆA O MIRI FURLAN! Glumac izmamio suze govoreći o pokojnoj koleginici

Autor: Republika.rs

Zabava

11.05.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko Laušević potresnim govorom na komemoraciji glumice Mire Furlan svima je izmamio suze.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Žarko Laušević održao je govor

U holu Jugoslovenskog dramskog pozorišta danas je održana komemoracije dive srpskog glumišta Mire Furlan.

Brojni velikani domaćeg glumišta okupili su se kako bi odali poštu preminuloj glumici, a veoma emotivne govore održali su Žarko Laušević i Miki Manojlović.

 -Mi smo glumci, nama je sve to lako. I ljubav i mržnja i bol i strah. Suze su lična stvar. Prva suza ovde, na ovoj sceni, sa njom, Mirom Furlan. Bila je to premijera naših "Iluzija", naših pozorišnih iluzija. Suze zajedno ovde sa njom na sceni, suze cele sale, našeg voljenog pozorišta čijim imenom nismo prestali da se dičimo ni posle sopstvenih umiranja pod ovim krovom. Nekoliko godina kasnije smo tamo daleko zajedno pustili suzu zbog novog susreta, ali i naših izmenjenih života - rekao je, između ostalog, Laušević, pa nastavio:

-Mira Furlan je bila plave krvi, i na sceni i van scene. I kad bi i briljirala u ulozi neke prostakuše, plemkinja u njoj se pokazivala. Nije je mogla uniziti nijedna životna situacija. Posle tog osmeha i najveći krivokletnici su mogli da osete samo stid -poručio je glumac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading