POSLEDNJI OPROŠTAJ OD FEĐE STOJANOVIĆA: Zakazana komemoracija čuvenog glumca!

Autor:

Zabava

08.05.2021

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolege i prijatelji uputiće poslednji pozdrav.

Foto: youtube.com
Feđa Stojanović

Proslavljeni glumac Feđa Stojanović preminuo je 5. maja u 74 godini, nakon duge borbe sa opakom bolešću. Kolege i prijatelji pamtiće ga po sjajnim ulogama, ali i neverovatnoj snazi koju je posedovao.

Komemoracija Feđi Stojanoviću zakazana je danas u podne u Ateljeu 212, a kremacija će biti održana dva sata kasnije na Novom groblju. 

Podsetimo, glumac Feđa Stojanović rođen je 31. januara 1948. godine, u Aleksincu, u porodici učitelja. Imao je brata i sestru, a otac- rusofil, samo njemu je dano neobično i veoma lepo rusko ime. Nakon nekog vremena, porodica se seli za Beograd, otac završava prava i menja profesiju, a majka počinje da vodi dramsku sekciju. Ljubav prema glumi Feđa stiče upravo tu i tada. Prvu ulogu Feđa dobija u filmu "Nikoletina Bursać", a novac dobijen od te uloge donosi porodici Stojanović finansijsko rasterećenje. Čuvena Mira Trailović ga poziva u "Atelje 212", i time se ostvaruje Feđin veliki san. Feđa se ženio dva puta, a ostao je u dobrim odnosima sa prvom suprugom koja mu je rodila sina Uroša Stojanovića. Uroš je ušao u očev svet glume, ali kao reditelj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading