POSLEDNJI INTERVJU FEĐE STOJANOVIĆA: Legendarni glumac jedva je preživao ćerkin odlazak!

Autor: Republika.rs

Zabava

05.05.2021

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Feđa Stojanović u poslednjem intervjuu progovorio je o odnosu sa ćerkom.

RepublikaFoto: youtube.com
Ćerkina udaja ga je jako potresla...

Legendarni glumac Feđa Stojanović napustio nas je danas, a mi smo našli njegov poslednji intervju.

Feđa je početkom prošle godine u intervjuu koji je dao za "Politiku" progovorio o odnosu sa porodicom, a posebno sa ćerkom, Zoje, koja se udala i otišla da živi u Luksemburg. Ćerkina udaja ovom glumcu teško je pala, jer su, kako kaže, bili jako bliski:

- Bilo mi je i drago i bolno kada se moja kćerka udala i odselila u Luksemburg. Lepo je što je sa čovekom koga voli i što živi u uređenoj zemlji. A bolno mi je što me ujutru ne dočekuje njen veseli smeh. Valjda to tako treba... Nas dvoje volimo iste stvari. Reku, more, događanja... Srećan sam što nije izabrala da bude glumica. To bi me ubilo kad vidim kako se muče ovi mladi ljudi i žive u lažnim iluzijama.

RepublikaFoto: youtube.com
Bio je srećan zbog njenog života, ali mu je nedostajao njen osmeh...

Govorio je tad i o braku.

- Ja sam previše rano uplovio u bračne vode, u 25. godini, što se kasnije, kada sam se razveo, i pokazalo greškom. Moj profesor glume mi je tada rekao da sam pogrešio, jer glumci se ne žene tako rano. Mada, ja smatram da to nema veze sa profesijom. Svako treba ući u brak onda kada se smatra spremnim- izjavio je glumac.

Osvrnuo se i na odnos sa porodicom, za koju kaže, da su puni umetnika, roditelji su mu bili učitelji, a starija sestra modna kreatorka, jer je to crta koju su nasledili sa majčine strane:

- Ima puno umetnika u mojoj familiji. To su sve geni moje majke. Sećam se da je kao učiteljica vodila dramsku, ritmičku sekciju. Umela je da šije i bila je svestrano talentovana. Od kada nje nema gotovo da se porodično ne sastajemo. Očigledno da porodica više nema tu snagu. Svako vodi neku svoju individualnu priču i sastajemo se samo na sahranama.

RepublikaFoto: youtube.com/Dobro Jutro - Jovana & Srđan
Talenat je nasledio od majke...

Rekao je u tom intervjuu i da se napokon odlično oseća jer ne živi više u iluzijama:

- Mislim da je prošlo to viteško vreme da se borimo za istinu. Okruženi smo lažima i isključivo ličnim interesima. Posle svih prevara i razočarenja više nikome ne verujem. Odlično se osećam jer više nemam iluzije. A sve mi je bliža ona misao: „Ja sam zaćutao kad sam video ko je sve progovorio.”

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading