ISPLIVALI DETALJI SA MOMAČKE VEČERI VOJINA ĆETKOVIĆA: Poznata glumica otkrila šta se sve dešavalo uoči venčanja sa Slobodom Mićalović!

Autor:

Zabava

05.05.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica otkrila sve što niste znali do sada!

RepublikaFoto: Tanjug
Ovo niko nije znao do sada!

Glumica Ljubinka Klarić otkrila je da je njen kolega Vojin Ćetković momačko veče proslavio na snimanju čuvene serije "Moj rođak sa sela".

Glumac je u seriji igrao pukovnika Milomira Vranića proveo je sa kolegama poslednji dan momačkog života, pre nego što je stupio u brak sa koleginicom Slobodom Mićalović. Venčali su se u maju 2008. godine i danas imaju dve ćerke.

RepublikaFoto: Promo foto
Ljubinka Klarić..

"Vojina znam još od svoje sedamnaeste godine, kada smo zajedno snimali jedan studentski film. Beskrajno je duhovit i divan čovek. Sećam se da smo te 2008. godine na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se dan nakon toga oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili. Tokom obe sezone smo lepo sarađivali, sate smo provodili zajedno u automobilu vozeći se od Beograda do Kragujevca, gde se snimala serija", prisetila se glumica, koja je u seriji igrala učiteljicu Dunju Šarčević.

Vojinu je rad na seriji bio veoma zanimljiv i mnoge scene bile su improvizovane na licu mesta.

"S Gagijem Jovanovićem sam imao odličnu saradnju. Nas dvojica smo imali nekoliko scena koje nisu bile napisane, sami smo ih improvizovali i to mi je bilo najzanimljivije. Humor kojim smo se "služili" u seriji pripada takozvanom seoskom žanru. Igrali smo ljude sa sela onakve kakvi oni zapravo jesu, nismo imali cilj da ih ismejemo, a ni glorifikujemo", rekao je Vojin, a prenosi Hit Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading